pokaler_header_new

Vi topper tilskuer-listen i Boxer Herreligaen igen i denne sæson

Tilskuer-opbakningen til vores hjemmekampe fortsætter også i denne sæson med at være den bedste i Boxer Herreligaen, og mens KIF Kolding København var tæt på os i sidste sæson, så er vi i denne sæson et godt stykke foran dem på andenpladsen.

Totalt set har vi til vores hjemmekampe i Boxer Herrreligaen, Champions League og Super Cup haft 54.820 tilskuere, heraf kom de 36.347 til liga-kampene. Et antal, der giver os en sikker førsteplads på Dansk Håndbold Forbunds offcielle tilskuer-statistik.

KIF Kolding København er nummer to med 26.894 til deres hjemmekampe, mens Skjern Håndbold kommer på tredjepladsen med 18.188 tilskuere.

– Vi ser frem mod en række spændende og afgørende kampe i Jutlander Bank Arena i februar, marts, april og maj. Der er i disse måneder, det afgøres, om vi forhåbentligt kommer videre i Champions League ved at besejre HC Motor Zaporozhye, om vi som minumum fastholder andenpladsen i ligaen og klarer os frem til semifinale/finalen i slutspillet, siger direktør Jan Larsen.

– Publikum giver os en fantastisk opbakning, og jeg håber, at vi kan bevare vores status som ubesejret på hjemmebane i ligaen. Lykkes det, så bliver det for alvor et interessant forår, og vi glæder os til at kunne betale tilbage til publikum med flotte resultater i de kommende måneder, siger Jan Larsen.

De næste to kampe i Jutlander Bank Arena er den spændende liga-kamp mod rækkens nummer tre, HC Midtjylland, torsdag 12. februar kl. 19.30 og den meget vigtige kamp i Champions League mod HC Motor Zaporozhye søndag 15. februar kl. 16.50.

Du kan allerede nu sikre dig billet til disse kampe på www.aalborghaandbold.dk

 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...