MicrosoftTeams-image (3)

Vidste du – om KIF Kolding og Aalborg Håndbold

Nedtællingen er i fuld gang til braget på lørdag kl. 17.10 i Brøndby.-Hallen, hvor vi møder KIF Kolding i deres debut på den nye hjemmebane på Vestegnen. En hal, hvor vi har gode erfaringer i kraft af sejren sidste sæson over AG København i de samme omgivelser.

Du kan følge kampen direkte på TV 2 som Super Matchen – stationens ugentlige højdepunkt på håndboldfronten. Kampen byder da også på en stjerneparade af spillere anført af Kim Andersson, der i lørdagens kamp mod Skjern gav prøver på sit fantastiske skud og scorede otte kasser.

Vidste du for øvrigt…..

at KIF Kolding fortsat er med i EHF Cup efter to gigant-sejre over Great Danes fra London. Modstanderen i næste runde er HC Lovcen fra Montenegro med første kamp hjemme 13.-14. oktober og returkamp ude weekenden efter.

– at KIF Kolding til gengæld er ude af pokalturneringen. Det skete før sommerferien med et nederlag til Århus Håndbold. Vi er klar til kvartfinalen i pokalen – tirsdag 16. oktober kl. 18.30 i Gigantium Arena mod Team Sydhavsøerne fra 1. division.  Vinderen her deltager i Final4 i den første weekend i februar.

– at Kim Andersson er topscorer for KIF Kolding med 14 mål efter tre kampe. Lasse Boesen og Stefan Hunstrup er begge noteret for 10 mål.

– at Håvard Tvedten er topscorer for os – også med 14 mål. Johan Jakobsson og Kristian Kjelling har begge scoret 10 mål.

– at vi topper tilskuer-listen i ligaen efter tre kampe med tilsammen 7.060 tilskuere. KIF Kolding er på fjerdepladsen på listen med 5.133 tilskuere i alt.

– at kampen på lørdag skal dømmes af Anders K. Birch og Dennis Stenrand.

– at KIF Kolding sidste sæson sluttede på fjerdepladsen i ligaen efter at have tabt bronze-kampene til Team TVis Holstebro. Vi sluttede på femtepladsen.

 

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse