pokaler_header_new

Vidste du – om KIF Kolding og Aalborg Håndbold

Nedtællingen er i fuld gang til braget på lørdag kl. 17.10 i Brøndby.-Hallen, hvor vi møder KIF Kolding i deres debut på den nye hjemmebane på Vestegnen. En hal, hvor vi har gode erfaringer i kraft af sejren sidste sæson over AG København i de samme omgivelser.

Du kan følge kampen direkte på TV 2 som Super Matchen – stationens ugentlige højdepunkt på håndboldfronten. Kampen byder da også på en stjerneparade af spillere anført af Kim Andersson, der i lørdagens kamp mod Skjern gav prøver på sit fantastiske skud og scorede otte kasser.

Vidste du for øvrigt…..

at KIF Kolding fortsat er med i EHF Cup efter to gigant-sejre over Great Danes fra London. Modstanderen i næste runde er HC Lovcen fra Montenegro med første kamp hjemme 13.-14. oktober og returkamp ude weekenden efter.

– at KIF Kolding til gengæld er ude af pokalturneringen. Det skete før sommerferien med et nederlag til Århus Håndbold. Vi er klar til kvartfinalen i pokalen – tirsdag 16. oktober kl. 18.30 i Gigantium Arena mod Team Sydhavsøerne fra 1. division.  Vinderen her deltager i Final4 i den første weekend i februar.

– at Kim Andersson er topscorer for KIF Kolding med 14 mål efter tre kampe. Lasse Boesen og Stefan Hunstrup er begge noteret for 10 mål.

– at Håvard Tvedten er topscorer for os – også med 14 mål. Johan Jakobsson og Kristian Kjelling har begge scoret 10 mål.

– at vi topper tilskuer-listen i ligaen efter tre kampe med tilsammen 7.060 tilskuere. KIF Kolding er på fjerdepladsen på listen med 5.133 tilskuere i alt.

– at kampen på lørdag skal dømmes af Anders K. Birch og Dennis Stenrand.

– at KIF Kolding sidste sæson sluttede på fjerdepladsen i ligaen efter at have tabt bronze-kampene til Team TVis Holstebro. Vi sluttede på femtepladsen.

 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...