MicrosoftTeams-image (3)

Vidste du – om KIF Kolding og Aalborg Håndbold

Nedtællingen er i fuld gang til braget på lørdag kl. 17.10 i Brøndby.-Hallen, hvor vi møder KIF Kolding i deres debut på den nye hjemmebane på Vestegnen. En hal, hvor vi har gode erfaringer i kraft af sejren sidste sæson over AG København i de samme omgivelser.

Du kan følge kampen direkte på TV 2 som Super Matchen – stationens ugentlige højdepunkt på håndboldfronten. Kampen byder da også på en stjerneparade af spillere anført af Kim Andersson, der i lørdagens kamp mod Skjern gav prøver på sit fantastiske skud og scorede otte kasser.

Vidste du for øvrigt…..

at KIF Kolding fortsat er med i EHF Cup efter to gigant-sejre over Great Danes fra London. Modstanderen i næste runde er HC Lovcen fra Montenegro med første kamp hjemme 13.-14. oktober og returkamp ude weekenden efter.

– at KIF Kolding til gengæld er ude af pokalturneringen. Det skete før sommerferien med et nederlag til Århus Håndbold. Vi er klar til kvartfinalen i pokalen – tirsdag 16. oktober kl. 18.30 i Gigantium Arena mod Team Sydhavsøerne fra 1. division.  Vinderen her deltager i Final4 i den første weekend i februar.

– at Kim Andersson er topscorer for KIF Kolding med 14 mål efter tre kampe. Lasse Boesen og Stefan Hunstrup er begge noteret for 10 mål.

– at Håvard Tvedten er topscorer for os – også med 14 mål. Johan Jakobsson og Kristian Kjelling har begge scoret 10 mål.

– at vi topper tilskuer-listen i ligaen efter tre kampe med tilsammen 7.060 tilskuere. KIF Kolding er på fjerdepladsen på listen med 5.133 tilskuere i alt.

– at kampen på lørdag skal dømmes af Anders K. Birch og Dennis Stenrand.

– at KIF Kolding sidste sæson sluttede på fjerdepladsen i ligaen efter at have tabt bronze-kampene til Team TVis Holstebro. Vi sluttede på femtepladsen.

 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK  Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi er meget sultne

Torsdag aften venter den første af tre mulige DM-semifinaler, når Skjern Håndbold gæster Sparekassen Danmark Arena. Læs optakt til kampen med anfører René Antonsen. Når Aalborg Håndbold løber på banen...

Håndbold i verdensklasse