MicrosoftTeams-image (3)

Vigtig pokalkamp på udebane mod Odder Håndbold i aften

Odder Håndbold fra 1. division er modstanderen kl. 19.00 i aften i Hou Hallen ved Odder, når vi spiller 1/8-finalen i Santander Cup, som Landspokalturneringen nu hedder.

– Et af sæsonens mål er at komme i Final4, så det er en kamp, der skal vindes. Vi ved, at Odder kommer med stor spillelyst, højt tempo og lurer på enhver kontrachance, så vi har stor respekt for dem. Vi skal op på det niveau, vi var ved Jutlander Bank Cup for godt en uge siden, for vi skal videre i pokalen, siger cheftræner Jesper Jensen.

Cheftræneren må de kommende uger se bort fra stregspilleren René Antonsen, der beskadigede den ene skulder i den første kamp i turneringen i Norge i weekenden. En scanning har vist, at han har forstrakt et ledbånd i skulderen og må holde en pause på tre-fire uger.

Det betyder, at lejeaftalen med Magnus Saugstrup til Team Vesthimmerland annulleres, inden den træder i kraft, så han er med på holdet i aften mod Odder Håndbold.

Odder Håndbold rykkede ud af ligaen sidste sæson, og siden har Mads Brandt overtaget træner-jobbet efter Morten Secher. 11 spillere fra sidste sæsons hold er væk og ni nye er kommet til. Målmanden Morten Dueholm er fortsat en sikker sidste skanse og Casper Søgaard Larsen har fortsat posten på venstre back/playmaker, som han deler med Ronnie Mathiesen, der er kommet fra Ribe-Esbjerg. Mike Paulsen er ny fra SønderjyskE, og den tidligere GOGer, højre backen Mads Bruus, er tilbage efter et ophold i Drammen i Norge.

Kampen spilles kl. 19.00 i Hou Hallen og dømmes af Malene Lythje og Hans Henrik Staal.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Praktiske informationer til torsdag aftens Champions League-kamp

Bliv klædt på til aftenens kamp med praktiske informationer om opgøret mod Paris Saint-Germain. Billetter Kampen er helt udsolgt. Skulle enkelte billetter blive frigivet fra sæsonkortholdere eller samarbejdspartnere vil de...

Håndbold i verdensklasse