MicrosoftTeams-image (3)

Vigtig sejr efter fremragende indsats i Frankrig

Champions League er skudt i gang med et brag! Efter 13-13 ved pausen, tog vi teten i anden halvleg og kørte en sikker sejr hjem på 26-21.

Første halvleg blev indledt med Ole Erevik og Morten Slundt i front – henholdsvis fire redning og fire mål i de første ti minutter. Det var det generelle billede igennem hele kampen, de rutinerede spillere steppede op og spillede en rigtig flot kamp.

Det var en meget tæt første halvleg, hvor ingen af holdene formåede at komme foran med mere end to mål. Den endte også 13-13 og lod alt stå åbent til anden halvleg.

Fra anden halvlegs start kom vi stormende og startede med to mål i træk og derefter en straffe-redning af Westphal! Franskmændene fulgte med til 17-17 og derefter holdt vi dem fra at score i over tolv minutter, og udbyggede føringen til 17-21. 

Isaias Guardiola spillede hans bedste kamp i Aalborg-trøjen – han scorede fire af de sidste fem mål for Aalborg Håndbold.

Det var en rigtig flot hold-indsats, og vi fik den nødvendige oprejsning efter onsdagens udekamp mod Århus.

Næste Champions League-kamp er søndag 5. oktober i Gigantium Arena mod Kadetten Schafhausen. Køb din billet her.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...

Håndbold i verdensklasse