MicrosoftTeams-image (3)

Aalborg Håndbold henter Patrick Wiesmach hjem

Den nordjyske fløjspiller vender sommeren 2023 hjem til Aalborg Håndbold på en fire-årig kontrakt efter fem sæsoner i udlandet. Han afløser Andreas Flodman, der til sommer fortsætter karrieren i tyske Frisch-Auf Göppingen.

32-årige Patrick Wiesmach startede som ungdomsspiller i Vodskov IF, hvorfra turen gik videre til Hjallerup IF, inden han i en alder af 15 år kom til Aalborg Håndbold, hvor han senere fik seniordebut og vandt sit første danske mesterskab. Herefter gik turen til Team Tvis Holstebro, inden Patrick vendte hjem til Aalborg, hvor det blev til endnu et dansk mesterskab i 2017.

Siden 2018 har den tyske Bundesliga-klub SC DHfK Leipzig haft glæde af fløjspillerens kvaliteter, men fra sommeren 2023 er det atter den røde Aalborg Håndbold-trøje der skal trækkes over hovedet.

– Patrick er en ægte klubmand med rødder i det nordjyske, og ganske som Simon Hald til sommer, samt Henrik Møllgaard og Martin Larsen før dem, er vi glade for at han har valgt at vende hjem til Aalborg for at blive del af vores spændende projekt, udtaler Aalborg Håndbolds direktør Jan Larsen.

– Som spiller er Patrick en erfaren herre med en utrolig speed i kontrafasen og en veludviklet målnæse, og vi er ikke i tvivl om, at han fra den kommende sæson vil udgøre en spændende duo på højrefløjen sammen med Kristian Bjørnsen, fortsætter Jan Larsen.

Patrick Wiesmach selv glæder sig også til at komme tilbage til Aalborg Håndbold, hvor fokus er på at være med til at løfte klubben til nye højder.

– Til sommer har jeg været i Tyskland i fem år, og selvom det har været spændende og udfordrende, så ser jeg meget frem til at komme retur til Aalborg og blive del af den fortsat rivende udvikling som klubben er inde i, forklarer Patrick Wiesmach.

– Jeg glæder mig især til igen at opleve stemningen og de mange tusinde fans i Sparekassen Danmark Arena, ligesom jeg håber at jeg med min erfaring kan bidrage på banen, men også i forhold til at lære fra mig til de unge talenter i truppen, afrunder Patrick Wiesmach.

Fløjspilleren er i karrieren foreløbig noteret for 187 kampe og 692 mål for Aalborg Håndbold, ligesom CV’et også byder på 27 A-landskampe og 38 ungdomslandskampe.

Fra sommeren 2023 afløser han svenske Andreas Flodman, der skifter til den tyske Bundesligaklub Frisch Auf Göppingen.

– Andreas har præsteret fint for os når han har været på banen, men har dels været ramt af skader, og har ydermere ikke fået den spilletid vi sammen forventede han ville få. Derfor var vi også enige om at vores veje skilles til sommer, hvor Andreas har fået muligheden for at fortsætte karrieren i Tyskland, udtaler Jan Larsen.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse