MicrosoftTeams-image (3)

Bliv frivillig hjælper i Aalborg Håndbold

Har du lyst til at blive en del af fællesskabet i Aalborg Håndbold som frivillig hjælper i forbindelse med kampene, så har du nu muligheden.

Til en hjemmekamp i ligaen er der talrige opgaver, der skal løses i løbet af dagen. Vi har i forvejen et stort antal frivillige hjælpere i gang, men der er altid brug for at supplere staben, ligesom der ofte kommer nye opgaver til.

Opgaverne er meget forskellige og kan f.eks. være som kontrollører omkring banen ved kampene, billetkontrol, ophængning og nedtagning af diverse bannere, roll ups m.v., oprydning i lounger og uddeling af merchandise og andet materiale.  

Kamptidspunkterne og dermed også de tidspunkter, hvor vi har behov for din hjælp, er enten om aftenerne eller i weekender og er både i timerne op til kampene samt efter kampene.

Har du lyst til at være med og samtidig få nogle spændende oplevelser omkring kampene, så er du velkommen til at kontakte Thomas Christensen på vort kontor på thc@aalborghaandbold.dk eller på 96 35 20 30.
 

REHH_dec2

Snævert nederlag til Ribe-Esbjerg

Trods en pauseføring på 12-18 måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag se sig slået 34-33 af de vestjyske værter. Mindre end 48 timer efter kampen på hjemmebane mod Paris Saint-Germain skulle...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...

Håndbold i verdensklasse