pokaler_header_new

Bliv frivillig hjælper i Aalborg Håndbold

Har du lyst til at blive en del af fællesskabet i Aalborg Håndbold som frivillig hjælper i forbindelse med kampene, så har du nu muligheden.

Til en hjemmekamp i ligaen er der talrige opgaver, der skal løses i løbet af dagen. Vi har i forvejen et stort antal frivillige hjælpere i gang, men der er altid brug for at supplere staben, ligesom der ofte kommer nye opgaver til.

Opgaverne er meget forskellige og kan f.eks. være som kontrollører omkring banen ved kampene, billetkontrol, ophængning og nedtagning af diverse bannere, roll ups m.v., oprydning i lounger og uddeling af merchandise og andet materiale.  

Kamptidspunkterne og dermed også de tidspunkter, hvor vi har behov for din hjælp, er enten om aftenerne eller i weekender og er både i timerne op til kampene samt efter kampene.

Har du lyst til at være med og samtidig få nogle spændende oplevelser omkring kampene, så er du velkommen til at kontakte Thomas Christensen på vort kontor på thc@aalborghaandbold.dk eller på 96 35 20 30.
 

fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....