MicrosoftTeams-image (3)

De to målmænd: Vi er tæt på at være klar

Det lysner for vores to keepere, Ole Erevik og Søren Pedersen, frem mod de forestående kampe i pokalturneringen og i slutspillet.

De træner begge med truppen i disse dage – i første omgang op til pokalkampen på fredag i Ribe mod Ribe-Esbjergs nyoprykkede liga-hold. Unge Rasmus Bech er fortsat med som gardering og på bænken til de kommende kampe, indtil Søren Pedersen igen er 100 pct. klar til at spille.

– Det er dejligt at kunne træne med igen. Jeg skal fortsat passe på med ikke at overbelaste ryggen, men det går solidt fremad, siger Søren Pedersen. Jeg glæder mig til at komme i kamp igen og hjælpe holdet i afgørende kampe, men det er endnu for tidligt at sige, hvilken kamp jeg gør come back i.

– Vi afpasser træningsmængden til Ole og Søren meget nøje, så de ikke får tilbagefald, men det ser positivt ud i disse dage, siger fysioterapeut Mads Rytter.

Pokalkampen spilles nu på fredag kl. 19.00 i Ribe Fritidscenter, og i næste uge gælder det næste kamp i slutspillet – onsdag kl. 19.00 mod Bjerringbro-Silkeborg i Kjellerup, og søndag 6. maj kl. 17.20 på hjemmebane i Gigantium Arena mod Viborg HK.

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse