pokaler_header_new

De to målmænd: Vi er tæt på at være klar

Det lysner for vores to keepere, Ole Erevik og Søren Pedersen, frem mod de forestående kampe i pokalturneringen og i slutspillet.

De træner begge med truppen i disse dage – i første omgang op til pokalkampen på fredag i Ribe mod Ribe-Esbjergs nyoprykkede liga-hold. Unge Rasmus Bech er fortsat med som gardering og på bænken til de kommende kampe, indtil Søren Pedersen igen er 100 pct. klar til at spille.

– Det er dejligt at kunne træne med igen. Jeg skal fortsat passe på med ikke at overbelaste ryggen, men det går solidt fremad, siger Søren Pedersen. Jeg glæder mig til at komme i kamp igen og hjælpe holdet i afgørende kampe, men det er endnu for tidligt at sige, hvilken kamp jeg gør come back i.

– Vi afpasser træningsmængden til Ole og Søren meget nøje, så de ikke får tilbagefald, men det ser positivt ud i disse dage, siger fysioterapeut Mads Rytter.

Pokalkampen spilles nu på fredag kl. 19.00 i Ribe Fritidscenter, og i næste uge gælder det næste kamp i slutspillet – onsdag kl. 19.00 mod Bjerringbro-Silkeborg i Kjellerup, og søndag 6. maj kl. 17.20 på hjemmebane i Gigantium Arena mod Viborg HK.

Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...
rene-jubel

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal. Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at...
lukas-skud

Tre spændende opgør venter i Norge

Torsdag ankom holdet til Arendal i Norge, hvor der over weekenden venter tre spændende opgør i træningsturneringen Skarpnes Invitational 2022. Allerede fredag aften er første kamp, hvor vi møder hjemmeholdet...