MicrosoftTeams-image (3)

Før Hamburg-kampen søndag: Vi skal præstere som hold

– Det er et spørgsmål om at præstere som hold med de spillere og de ressourcer, vi har til rådighed i morgen. Vi må helt ærligt erkende, at chancen for sejr er minimal, men vi går altid efter at skabe det bedst mulige resultat, og vi må alle byde ind med det, vi kan byde ind med i morgen.

Cheftræner Nikolaj Jacobsen havde lørdag formiddag sidste træning med holdet før braget mod Champions League-vinderne fra HSV Hamburg søndag kl. 13.30 i Gigantium – med ca. 4.000 tilskuere på lægterne.

Kampen står lidt i skyggen af de mange skader, der p.t. præger holdet. Eneste nyt fra skadesfronten er, at højre fløjen Sig Bugge måske kan spille lidt i morgen efter at have været ude i seks uger, men det bliver også kun lidt for ikke at overbelaste hans fodskade.

Tobias Aren, Marcus Mørk, Johan Jakobsson og Martin Larsen er alle ude til kampen, mens flere af de øvrige stam-spillere trækkes med overbelastningsskader.

– Det er facts, og det må vi forholde os til, selv om vi står over for nogle af verdens bedste spillere som Duvnjak, Lackovic, Lindberg, Canellas med flere, siger Nikolaj Jacobsen. Når de sidder flere end 4.000 på lægterne, glemmer spillerne på banen forhåbentligt, at de har ondt.

Kampen fløjtes i gang kl. 13.30 af dommerne Mindaugas Gatelis og Vaidas Mazeika fra Litauen, og nordmænden Jan Thore Lauritzen er EHF-delegeret til kampen.

Det er fortsat muligt at sikre sig billetter til kampen – enten ved køb her på hjemmeside eller ved indgangen før kampen i morgen.

vlcsnap-2023-12-10-14h34m47s087

Støt Mødrehjælpens indsamling onsdag

Doner nyt eller brugt sportstøj til børn til onsdagens fødselsdagskamp i Sparekassen Danmark Arena. I forbindelse med onsdagens kamp mod SønderjyskE fejrer Aalborg Håndbold 13-års fødselsdag. Vi ønsker os dog...
Merch webshop opslag (2)

2. søndag i advent = nyt tilbud i webshoppen!

Vi fejrer 2. søndag i advent med gratis tryk på spillertrøjer! Hver søndag i december fejrer vi advent med et skarpt tilbud i fanshoppen! I dag på anden søndag i...
REHH_dec2

Snævert nederlag til Ribe-Esbjerg

Trods en pauseføring på 12-18 måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag se sig slået 34-33 af de vestjyske værter. Mindre end 48 timer efter kampen på hjemmebane mod Paris Saint-Germain skulle...

Håndbold i verdensklasse