pokal header web

Før Hamburg-kampen søndag: Vi skal præstere som hold

– Det er et spørgsmål om at præstere som hold med de spillere og de ressourcer, vi har til rådighed i morgen. Vi må helt ærligt erkende, at chancen for sejr er minimal, men vi går altid efter at skabe det bedst mulige resultat, og vi må alle byde ind med det, vi kan byde ind med i morgen.

Cheftræner Nikolaj Jacobsen havde lørdag formiddag sidste træning med holdet før braget mod Champions League-vinderne fra HSV Hamburg søndag kl. 13.30 i Gigantium – med ca. 4.000 tilskuere på lægterne.

Kampen står lidt i skyggen af de mange skader, der p.t. præger holdet. Eneste nyt fra skadesfronten er, at højre fløjen Sig Bugge måske kan spille lidt i morgen efter at have været ude i seks uger, men det bliver også kun lidt for ikke at overbelaste hans fodskade.

Tobias Aren, Marcus Mørk, Johan Jakobsson og Martin Larsen er alle ude til kampen, mens flere af de øvrige stam-spillere trækkes med overbelastningsskader.

– Det er facts, og det må vi forholde os til, selv om vi står over for nogle af verdens bedste spillere som Duvnjak, Lackovic, Lindberg, Canellas med flere, siger Nikolaj Jacobsen. Når de sidder flere end 4.000 på lægterne, glemmer spillerne på banen forhåbentligt, at de har ondt.

Kampen fløjtes i gang kl. 13.30 af dommerne Mindaugas Gatelis og Vaidas Mazeika fra Litauen, og nordmænden Jan Thore Lauritzen er EHF-delegeret til kampen.

Det er fortsat muligt at sikre sig billetter til kampen – enten ved køb her på hjemmeside eller ved indgangen før kampen i morgen.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse