MicrosoftTeams-image (3)

Førstepladsen er i hus med flot sejr over DM-favoritterne

Efter en fantastisk præstation på DM-favoritternes hjemmebane i Brøndby-Hallen har vi sikret os førstepladsen i puljen – ubesejret. Sejren blev på 29-22 efter 15-7 ved pausen, og resultatet betyder, at vi møder Mors-Thy Håndbold i semifinalen.

Efter en famlende start fra begge hold stod det 3-3 efter 10 minutter, men så trak vi fra. Ole Erevik lukkede helt af, og forsvaret kæmpede så det bragede. I angrebet spillede vi med stor omtanke og kynisme. Vi kom langsomt, men sikkert foran 10-5, og største føring kom ved 15-6 tre minutter før pausen.

KIF Kolding København kom ud til 2. halvleg med større aggressivitet og mere offensivt forsvar, og hjemmeholdet havde momentum i de første 10 minutter.

De kom op på 16-12 efter otte minutter, men en time out satte tingene på plads, og vi begyndte at trække fra igen.

Resten af kampen bød mest på bytning af mål, så den velfortjente sejr kom i hus til stor jubel på banen og hos de medrejsende fans.

Ole Erevik, der stod hele kampen, havde en redningsprocent på godt 50, og der var store plusser til Mads Mensah, Kjelling, Tvedten – ja alle kæmpede og spillede flot.

Vi glæder os til semifinalen

 

vlcsnap-2023-12-10-14h34m47s087

Støt Mødrehjælpens indsamling onsdag

Doner nyt eller brugt sportstøj til børn til onsdagens fødselsdagskamp i Sparekassen Danmark Arena. I forbindelse med onsdagens kamp mod SønderjyskE fejrer Aalborg Håndbold 13-års fødselsdag. Vi ønsker os dog...
Merch webshop opslag (2)

2. søndag i advent = nyt tilbud i webshoppen!

Vi fejrer 2. søndag i advent med gratis tryk på spillertrøjer! Hver søndag i december fejrer vi advent med et skarpt tilbud i fanshoppen! I dag på anden søndag i...
REHH_dec2

Snævert nederlag til Ribe-Esbjerg

Trods en pauseføring på 12-18 måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag se sig slået 34-33 af de vestjyske værter. Mindre end 48 timer efter kampen på hjemmebane mod Paris Saint-Germain skulle...

Håndbold i verdensklasse