pokaler_header_new

Førstepladsen er i hus med flot sejr over DM-favoritterne

Efter en fantastisk præstation på DM-favoritternes hjemmebane i Brøndby-Hallen har vi sikret os førstepladsen i puljen – ubesejret. Sejren blev på 29-22 efter 15-7 ved pausen, og resultatet betyder, at vi møder Mors-Thy Håndbold i semifinalen.

Efter en famlende start fra begge hold stod det 3-3 efter 10 minutter, men så trak vi fra. Ole Erevik lukkede helt af, og forsvaret kæmpede så det bragede. I angrebet spillede vi med stor omtanke og kynisme. Vi kom langsomt, men sikkert foran 10-5, og største føring kom ved 15-6 tre minutter før pausen.

KIF Kolding København kom ud til 2. halvleg med større aggressivitet og mere offensivt forsvar, og hjemmeholdet havde momentum i de første 10 minutter.

De kom op på 16-12 efter otte minutter, men en time out satte tingene på plads, og vi begyndte at trække fra igen.

Resten af kampen bød mest på bytning af mål, så den velfortjente sejr kom i hus til stor jubel på banen og hos de medrejsende fans.

Ole Erevik, der stod hele kampen, havde en redningsprocent på godt 50, og der var store plusser til Mads Mensah, Kjelling, Tvedten – ja alle kæmpede og spillede flot.

Vi glæder os til semifinalen

 

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...