pokaler_header_new

Fortrinligt udgangspunkt på otte mål før anden DM-finale

1. halvleg af de to DM-finaler er spillet, og vi fører med otte mål.

Således er udgangspunktet før anden og sidste DM-finale næste søndag i Brøndby-Hallen. Et "fornuftigt udgangspunkt", som cheftræner Nikolaj Jacobsenudtrykte det.

Vi skal glæde os i nuet, men hurtigt ned på jorden igennem. Arbejdet skal gøres færdigt på søndag.

Efter 22 jævnbyrdige minutter og stillingen 9-9 tog kampen en yderst positiv vending set med hjemmeholdets øjne. Vi havde time out og vandt derefter de sidste otte minutter af halvlegen med 6-1.  15-10 ved pausen.

Morten Slundt kom på banen midt i 1. halvleg,  spillede sin måske bedste kamp i sæsonen og kørte rundt med Kasper HVidt i målet med sine fremragende løbeskud. Jan Lennartsson var helt forrygende i 1. halvleg i sin sidste hjemmekamp for klubben, og mod slutningen fulgte Johan Sjöstrand op med fremragende redninger i målet.

Vi fortsatte det gode spil efter pausen. Og glem ikke, at det lykkedes at holde KIF Koldingn nede på 21 mål. Flot af forsvaret og af Sjöstrand. Der blev fightet, så det bragede over hele linien.

Efter 26 minutter i 2. halvleg førte vi 28-19 – altså med ni mål, og sluresultatet blev en imponerende sejr på 29-21. Til trods for tre misbrugte straffekast ud af tre mulige.

2. halvleg venter søndag 26. maj kl. 20.15 i Brøndby-Hallen.

Skjern_180822

Nederlag i sidste test

Torsdagens testkamp mod Skjern Håndbold endte med et nederlag på 28-25. I en godt fyldt Vadumhal blev første halvleg indledt som lyn og torden med en velspillende nordjysk offensiv, samt...
skjern-png.png

Sidste testkamp i aften

Kl. 18.30 i Vadum står Aalborg Håndbold over for Skjern Håndbold, der er modstanderen i sidste testkamp inden tirsdagens Super Cup. Opgøret bliver således den sjette og sidste testkamp, hvor...
termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...