pokaler_header_new

Historisk weekend i vente

En af de absolut største weekender i Aalborg Håndbolds historie venter lige om hjørnet, når vi for første gang deltager i klubhåndboldens fineste finalestævne: EHF Final4

Vores semifinalemodstander er Paris Saint-Germain, hvor der venter en spændende dyst i jagten på at blive en del af finalekampen søndag aften. De to øvrige mandskaber til EHF Final4 er FC Barcelona og HBC Nantes.

På vores vej til finaleweekenden besejrede vi først FC Porto i 1/8-finalen, mens vi senest sendte formstærke SG Flensburg-Handewitt ud af turneringen og dermed bookede Final4-billetten.

Paris-mandskabet hentede på deres vej i knockout-fasen først en sikker sejr mod Celje, mens de i kvartfinalen slog de forsvarende mestre THW Kiel.

Nu venter der så en historisk og spændende semifinale lige om hjørnet, hvor vi er mere end klar på at jagte mere historieskrivning til klub-bøgerne.

Semifinalebraget lørdag starter kl. 15.15, og du kan følge denne, og i øvrigt samtlige fire Final4-kampe, live på TV3 Sport med optakt fra kl. 14.30.

Du har desuden mulighed for at opleve vores kampe LIVE PÅ STORSKÆRM i vante omgivelser i Jutlander Bank Arena, hvor du for blot 30 kr. får mulighed for at deltage i EHF Final4-festen hjemme i Aalborg – med i prisen følger ovenikøbet en øl/vand – læs mere og køb din billet her.

 
Vil du vide mere om Paris Saint-Germain – så læs med her.

Du kan også læse mere om de to øvrige deltagere her: FC Barcelona & HBC Nantes
 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...