MicrosoftTeams-image (3)

Historisk weekend i vente

En af de absolut største weekender i Aalborg Håndbolds historie venter lige om hjørnet, når vi for første gang deltager i klubhåndboldens fineste finalestævne: EHF Final4

Vores semifinalemodstander er Paris Saint-Germain, hvor der venter en spændende dyst i jagten på at blive en del af finalekampen søndag aften. De to øvrige mandskaber til EHF Final4 er FC Barcelona og HBC Nantes.

På vores vej til finaleweekenden besejrede vi først FC Porto i 1/8-finalen, mens vi senest sendte formstærke SG Flensburg-Handewitt ud af turneringen og dermed bookede Final4-billetten.

Paris-mandskabet hentede på deres vej i knockout-fasen først en sikker sejr mod Celje, mens de i kvartfinalen slog de forsvarende mestre THW Kiel.

Nu venter der så en historisk og spændende semifinale lige om hjørnet, hvor vi er mere end klar på at jagte mere historieskrivning til klub-bøgerne.

Semifinalebraget lørdag starter kl. 15.15, og du kan følge denne, og i øvrigt samtlige fire Final4-kampe, live på TV3 Sport med optakt fra kl. 14.30.

Du har desuden mulighed for at opleve vores kampe LIVE PÅ STORSKÆRM i vante omgivelser i Jutlander Bank Arena, hvor du for blot 30 kr. får mulighed for at deltage i EHF Final4-festen hjemme i Aalborg – med i prisen følger ovenikøbet en øl/vand – læs mere og køb din billet her.

 
Vil du vide mere om Paris Saint-Germain – så læs med her.

Du kan også læse mere om de to øvrige deltagere her: FC Barcelona & HBC Nantes
 

EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Aleks Olah og Gøran Søgaard Johannessen

Returkamp mod Kolstad onsdag

Onsdag aften er der returopgør i Machineseeker EHF Champions League mod de norske mestre fra Kolstad, et opgør som Aleks Vlah her ser frem til. Efter lørdagens skuffende 30-30 resultat...
Lemvig2

Første pointtab en realitet

Efter en energiforladt indsats på udebane mod Lemvig-Thyborøn måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag nøjes med uafgjort 30-30 i Herreligaen. Lørdag eftermiddag var Lemvig-Thyborøn Håndbold næste udfordring for Aalborg Håndbold i...
BF Nordjyske Wallpaper (skin) 2560 x 1440

Black Week starter fredag på webshoppen

Fredag, lørdag og søndag er der Black Week på webshoppen, ligesom der fredag fra 9-15 er åbent i Sparekassen Danmark Arena. Her kan man købe de flotte Black Edition spillertrøjer...

Håndbold i verdensklasse