MicrosoftTeams-image (3)

Jesper Jensen: Kampen mod Odder skal spilles på vores præmisser

– Vi er fysisk overlegne, og spiller for spiller har vi også et bedre hold end Odder. Derfor skal vi sørge for, at kampen bliver spillet på vores præmisser, så vi ikke lader Odder komme ind i kampen. Vi ved, at Odder i mange kampe har været med langt hen i 2. halvleg, og det skal vi forsøge at undgå ved at dække godt op, undgå mange tekniske fejl og få det rigtige tempo i vort  angrebsspil.

Cheftræner Jesper Jensen er klar til at påtage sig favoritrollen, når vi som ligaens nummer to møder holdet på sidstepladsen i morgen onsdag kl. 19.30 i Gigantium. Det skal give to point, men Jesper Jensen og Aalborg-holdet så for tre måneder siden, at der er grund til at passe på. Da mødtes de to hold i 1/8-finalen i pokalturneringen – i Odder, og her var nyoprykkerne også med langt hen i kampen. Vi vandt 24-21.

Odder Håndbold har en stærk keeper i Morten Dueholm, og han har et godt øje for kontraerne til topscorer Kristian Klitgaard i venstre side og Stian Jørgensen, Nicklas Bruzelius/Søren Bisbo i højre side. Bagkæden styres af den tidligere Århus Håndbold-spiller, Jacob Halle, og på de to back-positioner finder vi Martin Mauer Larsen og Anders Kragh Martinussen og Jonas Corneliussen. På stregen store stærke Rasmus Hansen, tidligere Viborg HK, der er tilbage i dansk håndbold efter et par sæsoner i tysk håndbold.

Jesper Jensen ser tirsdagens træning an for sammen med sundhedssektoren at vurdere, om nogle af de skadede spillere er klar til onsdagens kamp.

Kampen er den næstsidste, inden vi har mødt alle hold i ligaen én gang. Sidste modstander i første runde er SønderjyskE på udebane næste onsdag 19. november.

Kampen mod Odder dømmes af Michael Søegaard og Kasper Møller.

 

Lemvig2

Første pointtab en realitet

Efter en energiforladt indsats på udebane mod Lemvig-Thyborøn måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag nøjes med uafgjort 30-30 i Herreligaen. Lørdag eftermiddag var Lemvig-Thyborøn Håndbold næste udfordring for Aalborg Håndbold i...
BF Nordjyske Wallpaper (skin) 2560 x 1440

Black Week starter fredag på webshoppen

Fredag, lørdag og søndag er der Black Week på webshoppen, ligesom der fredag fra 9-15 er åbent i Sparekassen Danmark Arena. Her kan man købe de flotte Black Edition spillertrøjer...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Patrick Wiecmach (4) Aalborg Håndbold

Wiesmach: Vi ved de kommer med alt de ejer og har

Lørdag eftermiddag går turen til Lemvig-Thyborøn, hvor hjemmeholdet er værter i 14. spillerunde i Herreligaen. Patrick Wiesmach ser her frem mod opgøret. Efter onsdagens thriller mod THW Kiel i Machineseeker...

Håndbold i verdensklasse