pokaler_header_new

Jesper Jensen: Kampen mod Odder skal spilles på vores præmisser

– Vi er fysisk overlegne, og spiller for spiller har vi også et bedre hold end Odder. Derfor skal vi sørge for, at kampen bliver spillet på vores præmisser, så vi ikke lader Odder komme ind i kampen. Vi ved, at Odder i mange kampe har været med langt hen i 2. halvleg, og det skal vi forsøge at undgå ved at dække godt op, undgå mange tekniske fejl og få det rigtige tempo i vort  angrebsspil.

Cheftræner Jesper Jensen er klar til at påtage sig favoritrollen, når vi som ligaens nummer to møder holdet på sidstepladsen i morgen onsdag kl. 19.30 i Gigantium. Det skal give to point, men Jesper Jensen og Aalborg-holdet så for tre måneder siden, at der er grund til at passe på. Da mødtes de to hold i 1/8-finalen i pokalturneringen – i Odder, og her var nyoprykkerne også med langt hen i kampen. Vi vandt 24-21.

Odder Håndbold har en stærk keeper i Morten Dueholm, og han har et godt øje for kontraerne til topscorer Kristian Klitgaard i venstre side og Stian Jørgensen, Nicklas Bruzelius/Søren Bisbo i højre side. Bagkæden styres af den tidligere Århus Håndbold-spiller, Jacob Halle, og på de to back-positioner finder vi Martin Mauer Larsen og Anders Kragh Martinussen og Jonas Corneliussen. På stregen store stærke Rasmus Hansen, tidligere Viborg HK, der er tilbage i dansk håndbold efter et par sæsoner i tysk håndbold.

Jesper Jensen ser tirsdagens træning an for sammen med sundhedssektoren at vurdere, om nogle af de skadede spillere er klar til onsdagens kamp.

Kampen er den næstsidste, inden vi har mødt alle hold i ligaen én gang. Sidste modstander i første runde er SønderjyskE på udebane næste onsdag 19. november.

Kampen mod Odder dømmes af Michael Søegaard og Kasper Møller.

 

2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...
fælles-jubel-png

Lørdag venter sæsonens første testkamp

Knap to uger efter sæsonens første arbejdsdag venter den første af seks testkampe forud for sæsonen. Vi starter lørdag eftermiddag i Fjerritslev, når der fløjtes til kampstart kl. 13.00 i...
holst-png

Andreas Holst skifter til franske Montpellier

Efter fem år i Aalborg Håndbold fortsætter Andreas Holst sin karriere i Frankrig. Andreas fik muligheden for at søge nye veje grundet begrænset spilletid, og han har de seneste to...