pokaler_header_new

Jesper Jensen: Vi skal toppræstere i hver eneste kamp

– En spændende pulje med det polske storhold, Kielce, som klar favorit til attage førstepladsen.   Derefter kommer de franske mestre fra Dunkerque, men jeg mener, at vi har gode chancer mod de øvrige hold. Det er dog kendetegnende, at alle holdene er meget stærke på deres hjemmebaner, så vi skal selv sørge for at samle flest mulige point i Gigantium. Vi skal toppræstere i hver eneste kamp – ellers kommer vi ikke videre. 

Cheftræner Jesper Jensen glæder sig over, at der venter hjemmepublikum i Gigantium nogle store oplevelser og ser også frem til det samme publikums opbakning i bestræbelserne på at slutte blandt de fire bedste i puljen og dermed gå videre. 

Targi Kielce har den karismatiske Talent Dujshebaev som træner, og han står i spidsen for stærke spillere som Szmal i målet, spanske Aguinagalde på stregen, Zorman som playmaker, Bielecki og Jurecki på venstre back, Lijewski på højre back, kroaten Cupic på højre fløj og Strelek på venstre fløj. 

– Dunkerque blev fransk mester foran Montpellier og Paris med Mikkel Hansen. Det siger en del om deres styrke. Jeg har selv spillet dernede med Skjern og ved, hvad der venter mod et godt sammenspillet hold.

– Schaffhausen og Pick Szeged er begge hold med international erfaring og stærke på hjemmebane, siger Jesper Jensen, der også venter spændt på udfaldet af kvalifikationspuljen, der spilles i den første weekend i september. 

 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...