pokaler_header_new

Katastrofal start kostede dyrt – nederlag på seks mål til Granollers

En katastrofal dårlig start både angrebs-og forsvarsmæssigt kostede dyrt i den første hjemmekamp i gruppespillet i EHF Cuppen, hvor spanske Fraikin BM Granollers sikrede sig en fortjent sejr på 31-25.

Spanierne var ganske enkelt mere aggresive og tændte end hjemmeholdet – og viste også klart det bedste spil.

Vi kom bagud 7-1 efter flere gange at have spillet bolden lige i hænderne på modstanderne. Jesper Jensen måtte finde time out-kortet frem allerede efter fem minutters spil. Det blev 10-4, inden vi begyndte at få lidt mere flow i angrebsspillet, og Christian Jensen scorede flere gode mål fra højre fløj.

Søren Westphal kom på banen mod slutningen af 1. halvleg og fejrede comebacket på hjemmebanen med flere flotte redninger, bl.a. på et straffekast. Umiddelbart før pausen havde vi chancen for at reducere yderligere, men Håvard Tvedten misbrugte straffekastet.

Vi kom med mere power og bedre spil efter pausen og to gange havde vi muligheden for at udligne. Det glippede, og på de efterfølgende angreb trak spanierne igen fra til føringer på fem mål.

Spændingen i kampen var væk, og med nederlaget må vi konstatere, at vi er kommet dårligt fra start i gruppespillet med to nederlag i de to første kampe.

Simon Hald var tilbage efter sin skade, men kunne kun deltage i forsvarsspillet, og han var savnet i angrebet, hvor unge Christian Bang scorede sit første mål på hjemmebane.

Allerede på tirsdag kl. 20.30 får vi chance for at revanchere os i hjemmekampen i Boxer Herreligaen mod GOG.

Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...
rene-jubel

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal. Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at...
lukas-skud

Tre spændende opgør venter i Norge

Torsdag ankom holdet til Arendal i Norge, hvor der over weekenden venter tre spændende opgør i træningsturneringen Skarpnes Invitational 2022. Allerede fredag aften er første kamp, hvor vi møder hjemmeholdet...