MicrosoftTeams-image (3)

Knald eller fald: Final4 plads på spil

Onsdag aften venter en uhyre vigtig kamp, når vi får besøg i Jutlander Bank Arena af Bjerringbro-Silkeborg i Santander Cuppens 1/4-finale. Kampstart er kl. 20.30, og du kan følge kampen direkte på TV2 Sport.

Vinderen af opgøret booker billet til Santander Final4, der for nyligt blev udskudt til juni 2021.

Alt er derfor på spil i Jutlander Bank Arena, og de seneste sæsoner har budt på masser af pokaldrama – ligesom mange af vores indbyrdes opgør mod BSH ligeledes plejer at være garant for drama og intensitet.

Det seneste af slagsen er kun nogle få uger gammel, hvor vi på udebane i Silkeborg desværre måtte indkassere sæsonens første nederlag.

Der er derfor både en særdeles eftertragtet Final4 plads på spil, mens vi også er yderst opsatte på at revanchere os for det seneste indbyrdes opgør.

1/4-finalen er den første kamp efter sidste uges landskampspause, og alle mand er klar til kamp onsdag aften – og ikke mindst sultne efter at sikre Final4-pladsen, der akkurat glippede i sidste sæson.

Det hele skal afgøres onsdag aften i Jutlander Bank Arena. Kampstart er som nævnt kl. 20.30, og du kan følge med direkte på TV2 Sport!
 

20231123_Veszprem-Celje_17_Lukas_Sandell

Værd at vide om Telekom Veszprém HC

Bliv klogere på torsdagens ungarske modstander i Champions League kvartfinalen. Vidste du således at… Telekom Veszprém besejrede i fredags på hjemmebane den mangeårige ærkerival Pick Szeged 36-27 i topopgøret i...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...

Håndbold i verdensklasse