pokaler_header_new

Knald eller fald: Final4 plads på spil

Onsdag aften venter en uhyre vigtig kamp, når vi får besøg i Jutlander Bank Arena af Bjerringbro-Silkeborg i Santander Cuppens 1/4-finale. Kampstart er kl. 20.30, og du kan følge kampen direkte på TV2 Sport.

Vinderen af opgøret booker billet til Santander Final4, der for nyligt blev udskudt til juni 2021.

Alt er derfor på spil i Jutlander Bank Arena, og de seneste sæsoner har budt på masser af pokaldrama – ligesom mange af vores indbyrdes opgør mod BSH ligeledes plejer at være garant for drama og intensitet.

Det seneste af slagsen er kun nogle få uger gammel, hvor vi på udebane i Silkeborg desværre måtte indkassere sæsonens første nederlag.

Der er derfor både en særdeles eftertragtet Final4 plads på spil, mens vi også er yderst opsatte på at revanchere os for det seneste indbyrdes opgør.

1/4-finalen er den første kamp efter sidste uges landskampspause, og alle mand er klar til kamp onsdag aften – og ikke mindst sultne efter at sikre Final4-pladsen, der akkurat glippede i sidste sæson.

Det hele skal afgøres onsdag aften i Jutlander Bank Arena. Kampstart er som nævnt kl. 20.30, og du kan følge med direkte på TV2 Sport!
 

Skjern_180822

Nederlag i sidste test

Torsdagens testkamp mod Skjern Håndbold endte med et nederlag på 28-25. I en godt fyldt Vadumhal blev første halvleg indledt som lyn og torden med en velspillende nordjysk offensiv, samt...
skjern-png.png

Sidste testkamp i aften

Kl. 18.30 i Vadum står Aalborg Håndbold over for Skjern Håndbold, der er modstanderen i sidste testkamp inden tirsdagens Super Cup. Opgøret bliver således den sjette og sidste testkamp, hvor...
termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...