pokal header web

Læs praktisk info til dagens topkamp mod BSH

Læs alle praktiske informationer til eftermiddagens opgør i Herreligaen mod BSH.

Billetter

Der er endnu ganske få billetter i salg til dagens kamp. Har du endnu ikke sikret dig plads til kampen, så køb via linket herunder.

Har du et kort med fast adgang, og er du forhindret i at komme til kampen, så husk, at du har mulighed for at udlåne pladsen/pladserne eller frigive din plads via dit login til billetshoppen. Se her hvordan du gør.

Tak fordi du hjælper med at fylde arenaen ved at glæde andre!

Aktiviteter på dagen

I foyeren kan du møde Complea og Gestus Nord og prøve lykken i deres tombola.

I fanzonen kan du før kampen møde vores matchpartner Blåkläder og deltage i deres “Ram en sko” konkurrence, hvor du både kan vinde præmier, samt en plads i den store pausekonkurrence, hvor der er endnu større præmier på højkant. Du kan også prøve Blåkläders nye cornhole-spil. 

Før kampen løber et indløbsbarn fra Gestus Nord på banen med kampbolden og inden kampstart hyldes Buster Juul for 400 officielle kampe i Aalborg Håndbold.  

Merchandise

Du kan som altid blive klædt på til kamp i vores merchandisebutik i arenaen.

Vi nærmer os den søde juletid, og derfor kan du allerede nu få dit Aalborg Håndbold-julemerchandise på plads. Se udvalget i butikken i arenaen.

Du finder merchandiseshoppen tæt på indgangen til Sparekassen Danmark Arena.

Adgang og parkering

Dørene til Sparekassen Danmark Arena åbner kl. 13.30, og adgang sker via foyeren i Gigantium.

Vi bliver også lørdag eftermiddag mange tilskuere, og vi opfordrer derfor alle til at komme i god tid, samt til at benytte offentlig transport eller at parkere bilen ved en af de decentrale P-pladser i nærområdet.

Som noget nyt kan du downloade Gigantiums app til din telefon, så du kan følge trafik, ventetid og parkeringssituationen ved Sparekassen Danmark Arena. Læs mere her.

Tag bussen gratis!
Husk at du fortsat gratis kan tage NT busser og NJ tog i hele Nordjylland til og fra kampen ved at fremvise en gyldig billet.

Læs og se mere her om parkeringsmuligheder og offentlig transport til Sparekassen Danmark Arena.

Som noget nyt kan du nu også tage Plusbussen til Gigantium, hvilket går hurtigere end tidligere bybusser.

Se køreplanen for Plusbus/linje 2 her.

Program for dagen

Kl. 13.30 Dørene til Sparekassen Danmark Arena åbner.

Kl. 14.30 DRINX Caféen åbner.

Kl. 15.00 Interviews, konkurrencer og optakt på scenen i DRINX Caféen.

Har du ikke billet til DRINX Caféen, kan du tage plads ved vores opstillede caféborde og lytte med, ligesom du kan forsyne dig i pølseboderne, hvor der også er kolde drikkevarer, popcorn og snacks.

Kl. 15.15 Spillerne varmer op på banen.

Kl. 16.00 Kampstart Aalborg Håndbold-BSH

Ca. kl. 17.45 Umiddelbart efter kampen vil der være autografskrivning med Aalborg Håndbolds spillere på banen.

Ny bod til mad og drikkevarer

Fra og med denne sæson vil der være endnu en mulighed for fans og tilskuere til at handle i forbindelse med kampene i Sparekassen Danmark Arena. Den nye bod vil være placeret i hjørnet bag sektion O, og vil være let tilgængelig for alle tilskuere fra sektion K til Q. 

Affaldssortering i Sparekassen Danmark Arena

Husk at vi i samarbejde med Aalborg Kommune har indført affaldssortering i arenaen og vi opfordrer derfor alle tilskuere til at sortere deres affald inden det smides ud.

Rygning

Gigantiums regler betyder, at det kun er tilladt at ryge udendørs ved hovedindgangen, hvor et særligt rygeområde er markeret.

Vi glæder os til at se alle vores fans til aftenens kamp i Sparekassen Danmark Arena!

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse