pokaler_header_new

Liga-topkamp i Jutlander Bank Arena

Lørdag eftermiddag byder vi på topkamp i Jutlander Bank Arena, når Bjerringbro-Silkeborg kommer på besøg i HTH Herreligaen. Kampstart er kl. 16.10, og opgøret vises direkte på TV2.

Lørdagens kamp bliver den 5. på 10 dage – og hvilket opgør vi har i vente. Grundspillet spidser til, og de to point kan få afgørende betydning for den endelige placering for de to klubber.

Vi ligger i øjeblikket på ligaens andenplads med 33 point efter 21 kampe, mens Bjerringbro-Silkeborg indtager fjerdepladsen med 29 point for 20 kampe.

Fredag aften spillede GOG uafgjort ude mod Ribe-Esbjerg. Det betyder, at vi med en sejr mod BSH kan spille os op på samme pointantal som GOG, og vi vil i så fald indtage førstepladsen, da vi er bedre indbyrdes – fynboerne vil dog have en kamp i baghånden. 

En sejr til BSH vil til gengæld bringe midtjyderne ind i kampen om en top 2 placering, og de vil tilmed være bedre end os i det indbyrdes regnskab.

Målet for lørdagens kamp er soleklart: Vi skal bruge en sejr. Der venter os dog en svær kamp mod et formstærkt BSH-mandskab, der har hentet fem sejre på stribe – senest mod KIF Kolding 17. februar.

Vi kommer med to CL-kampe i frisk erindring fra midt-ugen. Den seneste blev spillet torsdag aften i Ukraine, hvor vi tankede selvtillid med en fortrinlig slutspurt, der sikrede os en sejr på 29-27 over HC Motor – vi skal nu viderebringe momentum fra dette opgør.

Tilbage i oktober led vi sæsonens første nederlag mod netop Bjerringbro-Silkeborg i en ligakamp i JYSK Arena. En lille måned senere tog vi revanche hjemme i Jutlander Bank Arena med en sejr på 30-27 i Santander Cuppens kvartfinale.

Lørdag er det så tid til næste opgør i rækken, og du kan følge med på TV2 fra kl. 15.50.

Gæt kampens resultat i samarbejde med Beierholm
Kan du gætte kampens resultat, har du i samarbejde med Beierholm mulighed for at vinde en fed præmie – gæt med her. Sidste frist for deltagelse i konkurrencen er lørdag kl. 16.10. 

Luksusbaby.dk – Kampens Spiller

I forbindelse med opgøret skal vi også have kåret ”Luksusbaby.dk – Kampens Spiller”. Afstemningen foregår via dette link (du kan først stemme efter kampstart), og ved at afgive din stemme deltager du automatisk i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til Luksusbaby.dk.
 

2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...
fælles-jubel-png

Lørdag venter sæsonens første testkamp

Knap to uger efter sæsonens første arbejdsdag venter den første af seks testkampe forud for sæsonen. Vi starter lørdag eftermiddag i Fjerritslev, når der fløjtes til kampstart kl. 13.00 i...
holst-png

Andreas Holst skifter til franske Montpellier

Efter fem år i Aalborg Håndbold fortsætter Andreas Holst sin karriere i Frankrig. Andreas fik muligheden for at søge nye veje grundet begrænset spilletid, og han har de seneste to...