MicrosoftTeams-image (3)

Morten Slundt: Dejligt gensyn med is-arenaen torsdag

– Vi er ubesejrede på hjemmebane i ligaen i denne sæson, og den statistik skal der ikke rokkes ved torsdag i is-areaen, når vi møder HC Midtjylland. Vi har brug for de to point for at konsolidere andenpladsen og få revanche for nederlaget i Herning.

Morten Slundt glæder sig til gensynet med is-arenaen, når vi i morgen, torsdag 12. februar kl. 19.30 møder HC Midtjylland, der som oprykker har imponeret, og som p.t. indtager fjerdepladsen i Boxer Herreligaen.

– Der er altid en herlig stemning i is-arenaen, og vi spillere glæder os til at spille der igen. Jeg håber, at publikum giver den fuld gas, så vi får lagt mest muligt pres på, siger Morten Slundt.

Vi regner med 3.500-3.700 tilskuere i is-arenaen til kampen mod HC Midtjylland i morgen, og det er fortsat muligt at købe billetter på www.aalborghaandbold.dk og ved indgangen.

Søndag går det løs igen med en kamp, der er afgørende for vores videre deltagelse i Champions League. Søndag kl. 16.50 møder vi HC Motor Zaporozhye – og med en sejr er vi sikre på igen i år at være blandt de 16 bedste hold i den fornemme klub-turnering med verdens bedste hold.

Her forventer vi 3.800 – 4.000 tilskuere, og her kan der også købes billetter på www.aalborghaandbold.dk og ved indgangen.

end of season sale

End-of-season-sale er nu i gang!

Gør et kup på en lang række merchandise-produkter på vores store udsalg! Klik forbi webshoppen med det samme og spar på alle disse produkter MH24-puden – førpris 199 kr., nu...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...

Håndbold i verdensklasse