MicrosoftTeams-image (3)

Nederlag i Skjern på mål i allersidste sekund

Det var en utroligt tæt kamp, men selv om vi havde overtaget og føringen det meste af tiden, magtede vi ikke at tage point med hjem til Aalborg. Et bittert nederlag, for vi havde fortjent bedre, men manglede kynismen og skarpheden i de afgørende situationer.

Vi fik bolden med ét minut tilbage ved stillingen 26-26, men blev tvunget til en afslutning med ca. 10 sekunder igen. Skuddet gik ved siden af målet, og time out til Skjern med otte sekunder igen. Da spillet blev genoptaget, fik Lasse Mikkelsen lov at vandre fluks igennem vort midterforsvar og scorede sejrsmålet uden chance for Palicka.

Forud var gået en spændende, velspillet og intens kamp, hvor en af de afgørende forskelle var Skjerns (læs: René Rasmussens) kontraer. Vi tabte kontra-duellen 8-.2, og der stod René Rasmussen på de syv af Skjerns mål på kontra.

Skjern førte 7-5, men på en god periode af Emil Berggren kom vi foran 11-9. Fra 11-11 fulgtes vi ad til 14-14 ved pausen.

Skjern kom foran 15-14, men så slog Simon Hald til i angrebet, så vi førte 17-15. Fra 19-19 var vi foran med et eller to mål og havde flere gange chancen for at komme yderligere foran, men magtede det ikke. Vi formåede ikke at spille os til åbne chancer i det sidste kvarter, hvor Skjerns forsvar havde styr på vort spil.

Vi var foran både 25-24 og 26-25, men marginalerne var ikke med os – heller ikke da René Rasmussen skulle have haft en to minutters udvisning med 15 sekunder igen for at kaste René Antonsen hen ad gulvet. Samtidig gik en række angrebsfejl kun én vej i løbet af kampen.

Næste opgave er fredag 11. december kl. 19.30, hvor vi møder Mors-Thy Håndbold i Jutlander Bank Arena.

end of season sale

End-of-season-sale er nu i gang!

Gør et kup på en lang række merchandise-produkter på vores store udsalg! Klik forbi webshoppen med det samme og spar på alle disse produkter MH24-puden – førpris 199 kr., nu...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...

Håndbold i verdensklasse