MicrosoftTeams-image (3)

Nederlag til Magdeburg

Trods en dårlig start på dagens testkamp var vi tæt på at fuldende et flot comeback. I stedet var det dog tyske SC Magdeburg, der trak det længste strå – kampen endte 25-28 efter pausestilling på 11-16.

Vi kom rigtig skidt fra start, og lynhurtigt fik Magdeburg, der sidste sæson vandt EHF European League, bragt sig foran med fem scoringer.

Forspringet kom i løbet af første halvleg helt op på syv scoringer, mens vi fik reduceret forspringet en anelse inden pausen.

Særligt de første 15 minutter havde vi store vanskeligheder med at få defensiven til at hænge sammen, mens vi offensivt lavede for mange tekniske fejl og manglede skarphed i nogle aktioner.

Efter pausen kom vi ud som forvandlet. Forsvarsmæssigt spillede vi med en helt anden intensitet og gjorde det svært for Magdeburg at komme frem til gode chancer.

Offensivt løftede vi også vores niveau, og vi fandt et godt flow og spillede os frem til fine scoringsmuligheder, som vi omsatte med stor sikkerhed fra anden halvlegs start.

Det afspejlede sig hurtigt på scoretavlen, hvor vi halvvejs inde i anden halvleg fik kontakt ved stillingen 19-19.

Resten af opgøret var en tæt og intens affære, hvor vi dog manglede den sidste skarphed på Mike Jensen i Magdeburg-buret, der hev flere store redninger frem i slutfasen. Det var medvirkende til at Magdeburg trak det længste strå og hev en tremålssejr i land.

På trods af en mareridt start fik vi altså kæmpet os flot tilbage, og der er igen flere fine takter at tage med fra dagens testkamp – specielt fra anden halvleg hvor vi leverede på et godt niveau i begge ender af banen.

Opgøret blev spillet i en udsolgt Idrætscenter Vendsyssel, hvor værterne sørgede for fine rammer og et godt arrangement for et par hundrede fremmødte.

I næste uge støder vores sidste fire OL-deltagere til truppen, og de er derfor med, når opstartens sidste testkamp spilles. Det sker på fredag 20. august hjemme i Jutlander Bank Arena mod de svenske mestre fra Sävehof – køb din billet til denne kamp her.
 
Matchfacts

Aalborg Håndbold målscorere:
Jesper Nielsen 5, Sebastian Barthold 3, Nikolaj Læsø 3, René Antonsen 3, Buster Juul 3, Martin Larsen 2, Andreas Holst 2, Aron Pálmarsson 2, Benjamin Jakobsen 1, Kristian Bjørnsen 1.

SC Magdeburg målscorere:
Michael Damgaard 11, Moritz Preuss 5, Omar Ingi Magnusson 5, Tim Hornke 2, Ole Schramm 2, Marko Bezjak 1, Kay Smits 1, Lukas Mertens 1.

Udvisninger:

Aalborg Håndbold: 4 x 2 min.
SC Magdeburg: 3 x 2 min.
 
Redninger:

Simon Gade: 10 redninger
Nicklas Ludvigsen: 1 redning
 
Jannick Green: 4 redninger
Mike Jensen: 8 redninger
 

EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Aleks Olah og Gøran Søgaard Johannessen

Returkamp mod Kolstad onsdag

Onsdag aften er der returopgør i Machineseeker EHF Champions League mod de norske mestre fra Kolstad, et opgør som Aleks Vlah her ser frem til. Efter lørdagens skuffende 30-30 resultat...
Lemvig2

Første pointtab en realitet

Efter en energiforladt indsats på udebane mod Lemvig-Thyborøn måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag nøjes med uafgjort 30-30 i Herreligaen. Lørdag eftermiddag var Lemvig-Thyborøn Håndbold næste udfordring for Aalborg Håndbold i...
BF Nordjyske Wallpaper (skin) 2560 x 1440

Black Week starter fredag på webshoppen

Fredag, lørdag og søndag er der Black Week på webshoppen, ligesom der fredag fra 9-15 er åbent i Sparekassen Danmark Arena. Her kan man købe de flotte Black Edition spillertrøjer...

Håndbold i verdensklasse