MicrosoftTeams-image (3)

Nederlag til Magdeburg

Trods en dårlig start på dagens testkamp var vi tæt på at fuldende et flot comeback. I stedet var det dog tyske SC Magdeburg, der trak det længste strå – kampen endte 25-28 efter pausestilling på 11-16.

Vi kom rigtig skidt fra start, og lynhurtigt fik Magdeburg, der sidste sæson vandt EHF European League, bragt sig foran med fem scoringer.

Forspringet kom i løbet af første halvleg helt op på syv scoringer, mens vi fik reduceret forspringet en anelse inden pausen.

Særligt de første 15 minutter havde vi store vanskeligheder med at få defensiven til at hænge sammen, mens vi offensivt lavede for mange tekniske fejl og manglede skarphed i nogle aktioner.

Efter pausen kom vi ud som forvandlet. Forsvarsmæssigt spillede vi med en helt anden intensitet og gjorde det svært for Magdeburg at komme frem til gode chancer.

Offensivt løftede vi også vores niveau, og vi fandt et godt flow og spillede os frem til fine scoringsmuligheder, som vi omsatte med stor sikkerhed fra anden halvlegs start.

Det afspejlede sig hurtigt på scoretavlen, hvor vi halvvejs inde i anden halvleg fik kontakt ved stillingen 19-19.

Resten af opgøret var en tæt og intens affære, hvor vi dog manglede den sidste skarphed på Mike Jensen i Magdeburg-buret, der hev flere store redninger frem i slutfasen. Det var medvirkende til at Magdeburg trak det længste strå og hev en tremålssejr i land.

På trods af en mareridt start fik vi altså kæmpet os flot tilbage, og der er igen flere fine takter at tage med fra dagens testkamp – specielt fra anden halvleg hvor vi leverede på et godt niveau i begge ender af banen.

Opgøret blev spillet i en udsolgt Idrætscenter Vendsyssel, hvor værterne sørgede for fine rammer og et godt arrangement for et par hundrede fremmødte.

I næste uge støder vores sidste fire OL-deltagere til truppen, og de er derfor med, når opstartens sidste testkamp spilles. Det sker på fredag 20. august hjemme i Jutlander Bank Arena mod de svenske mestre fra Sävehof – køb din billet til denne kamp her.
 
Matchfacts

Aalborg Håndbold målscorere:
Jesper Nielsen 5, Sebastian Barthold 3, Nikolaj Læsø 3, René Antonsen 3, Buster Juul 3, Martin Larsen 2, Andreas Holst 2, Aron Pálmarsson 2, Benjamin Jakobsen 1, Kristian Bjørnsen 1.

SC Magdeburg målscorere:
Michael Damgaard 11, Moritz Preuss 5, Omar Ingi Magnusson 5, Tim Hornke 2, Ole Schramm 2, Marko Bezjak 1, Kay Smits 1, Lukas Mertens 1.

Udvisninger:

Aalborg Håndbold: 4 x 2 min.
SC Magdeburg: 3 x 2 min.
 
Redninger:

Simon Gade: 10 redninger
Nicklas Ludvigsen: 1 redning
 
Jannick Green: 4 redninger
Mike Jensen: 8 redninger
 

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse