MicrosoftTeams-image (3)

Perfekt åbning på Herre Håndbold Ligaen

Fredag aften skød vi ligasæsonen i gang, og vi kunne nærmest ikke have ønsket os en bedre start. Efter en overbevisende indsats besejrede vi KIF Kolding 40-27 i Jutlander Bank Arena.

Allerede fra kampens begyndelse fik vi sat os tungt på ligapremieren. Efter syv minutter var vi i front 7-3, og gæsterne trykkede på timeout-knappen.

Vi fortsatte dog med at buldre derudaf, og 7-3 blev få minutter senere til 10-3. En kort periode efterfølgende gik tingene KIFs vej, og de fik forspringet ned på fire scoringer.

Herefter fik vi igen strammet grebet om kampen, og udbyggede føringen til 22-12 ved pausen.

I anden halvleg var der aldrig tvivl om udfaldet, og vi kørte sejren sikkert i land – og det blev dermed den ønskede start på ligasæsonen.

Vi spillede rigtig koncentreret og i store perioder også en vældig flot omgang håndbold, og der var fornemme præstationer hele vejen rundt.

Simon Gade tog fra i målet med 16 redninger undervejs, mens Nikolaj Læsø blev topscorer med 6 mål. Men overordnet set var det en gennemført flot holdpræstation, der banede vejen for aftenens storsejr.

Allerede på mandag skal vi i ilden igen, når vi på udebane møder Lemvig-Thyborøn.

Matchfacts:

Aalborg Håndbold målscorere:
Nikolaj Læsø 6, Buster Juul 5 (2), Mads Christiansen 5, Lukas Sandell 4, Andreas Holst 4, René Antonsen 4, Felix Claar 3, Sebastian Barthold 3 (2), Jonas Samuelsson 2, Mark Strandgaard 2, Benjamin Jakobsen 1, Simon Gade 1. 

KIF Kolding målscorere:
Peter Balling 5, Thomas Boilesen 5, Alexander Morsten 3, Andreas Væver 3, Kristoffer Vestergaard 3, Andreas Flodman 2, Troels Jørgensen 2, Benjamin Pedersen 2, Nikolaj Jørgensen 1, Vetle Rønningen 1.

Redninger:
Simon Gade: 16/43 (37 %)

Agust Eli Björgvinsson: 5/32 (16 %)
Frederik Bank: 3/13 (23 %)

Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 1 x 2 min.
KIF Kolding: 2 x 2 min.
 

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse