MicrosoftTeams-image (3)

Så er vi på plads i Spanien – træning i aften før CL-kamp

Til sommer er det tre år siden, nu 35-årige Håvard Tvedten forlod Valladolid i Spanien. Forinden havde han spillet i Logruno i det nordlige Spanien. I dag var gensynets dag for den hurtige nordmand på venstre fløj. 

Han er en del af Aalborg Håndbolds trup, der efter 13 timers rejse ankom til den nordspanske by midt på eftermiddagen og blev indlogeret på hotellet i byens midte. Dagen før det vigtige opgør i Champions League mod Naturhouse La Rioja, som klubben nu hedder. 

Håvard Tvedten taler flydende spansk og færdes selvsagt hjemmevant i Logruno. Dejligt at have rejseguiden som en del af truppen. 

Den hurtige nordmand må til kampen undvære sin landsmand, Ole Erevik, der har måttet blive hjemme i Aalborg på grund af meget nært forestående familieforøgelse. 
Han erstattes i truppen af U 18-målmanden Frederik Torp.

– Det har været en lang rejse, men alt er gået perfekt, og vi er nu klar til de sidste forberedelser til kampen i morgen, siger direktør Jan Larsen, “delegationsleder” på turen til det spanske. Der er træning i aften, hvor de sidste taktiske forberedelser til kampen i morgen finder sted. Alle spillere er friske og klar til at løse den vigtige opgave.

Naturhouse La Rioja er nummer fem i pulje D i Champions League med fire point, mens vi er nummer tre med otte point, og vi vandt første opgør i Gigantium 28-24. Kampen er spaniernes sidste chance for at sikre sig plads blandt de fire bedste, der går videre, mens vi med et enkelt point er 100 procent sikre på at gå videre blandt de 16 bedste hold i Europa. En sejr betyder, at vi er meget tætte på at sikre os tredjepladsen, der giver den optimale lodtrækning til 1/8-finalen. 

Naturhouse La Rioja er p.t. på tredjepladsen i den spanske Liga Asobal med 22 point for 16 kampe. Barcelona er sikker nummer et med maksimumpoint 32 for 16 kampe, mens Granollers er nummer to med 24 point. La Rioja vandt i sidste weekend 27-25 på udebane over bundholdet Irun. 

Siden vort møde med spanierne i Gigantium i efteråret, har holdet taget afsked med deres to cubanske profiler på venstre back og højre back. De er begge skiftet til Qatar for at blive landsholdsspillere der. Til gengæld har La Rioja fået tilgang af to spillere fra økonomisk begtrængte Aragon, mens danske Patrick Eilert, højre back,  i sidste uge skiftede fra GOG til La Rioja. 

Kampen spilles onsdag kl, 20.30 og kan følges direkte på DR 3. 

 

end of season sale

End-of-season-sale er nu i gang!

Gør et kup på en lang række merchandise-produkter på vores store udsalg! Klik forbi webshoppen med det samme og spar på alle disse produkter MH24-puden – førpris 199 kr., nu...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...

Håndbold i verdensklasse