pokal header web

Sejr! Dårlig stime mod Skanderborg brudt

I aftenens kamp i Skanderborg hev vi en 30-26 sejr i land, og efter tre nederlag på stribe mod dagens modstander kunne vi igen gå fra banen som vindere i et indbyrdes opgør.

Det var en rodet åbning på kampen med fejl i begge ender, og der skulle gå knap fire minutter før det første mål blev sat i nettet. Resten af halvlegen fortsatte med at være en tæt affære, hvor ingen af holdene kunne trække fra. Vi sluttede dog en anelse bedre mod pausefløjtet og kunne gå til pause foran 13-12.

Fra anden halvlegs start fik vi et bedre greb om tingene anført af Janus Smarason, der i store dele af kampen styrede angrebet på fortrinlig vis både som afslutter og oplægger.

Det hjalp os med at opbygge en firemålsføring hurtigt efter pausen, som hjemmeholdet dog spiste sig ind på igen.

Det afgørende hul fik vi derimod skabt med cirka 10 minutter igen, hvor vi på en god periode gik fra +1 til +5 på måltavlen, og vi kørte derefter sejren hjem på 30-26.

Sejren var en mandfolkeindsats af hele holdet, som bød ind med fine aktioner undervejs. Generelt stod vi godt i forsvaret og havde fin flow i angrebsspillet og kom frem til mange oplagte scoringschancer. Vi brændte dog for meget undervejs, hvilket var med til at holde Skanderborg-mandskabet med i kampen sammen med en specielt velspillende Marcus Mørk.

Vi har nu maksimum point efter Herre Håndbold Ligaens to første kampe. Næste opgave er torsdag 13. september på udebane mod Ribe-Esbjerg HH.

MATCHFACTS:

Målscorere for Skanderborg Håndbold:
Marcus Mørk 8, Jonas Samuelsson 5, Mads Honoré 3, Morten Balling 3, Nikolaj Nielsen 2, Kristian Bonefeld 2, Lars Skaarup 1, Morten Kirk Olesen 1, Mathias Bitsch 1.

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Sebastian Barthold 7, Magnus Saugstrup 5, Janus Smarason 4, Andreas Holst 3, Buster Juul 3, Tobias Ellebæk 3, Henrik Møllgaard 2, Mark Strandgaard 1, Jesper Meinby 1, Ómar Ingi Magnusson 1.

Udvisninger:
Skanderborg Håndbold: 3 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 2 x 2 min.

Dagens dommere var Mads Dahl Hermann og Jesper Madsen.

Dagens tilskuertal i Fælledhallen var 915. 
 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse