pokaler_header_new

Sejr på 27-22 i Odder – rekord med 38 point i grundspillet

Med en sejr på 27-22 over Odder Håndbold i den sidste kamp i grundspillet konsoliderede vi andenpladsen i Boxer Herreligaen og satte samtidig ny “klub-rekord” med 38 point i grundspillet. 

Vi er klar til slutspillet med to point og møder Bjerrinbro-Silkeborg, HC Midtjylland og GOG i den spændende pulje. Kampprogrammet for de første kampe forventes at foreligge en af de nærmeste dage. 

Vi sluttede samtidig med det bedste forsvar i ligaen, og det var også kendetegnende for indsatsen i Odder. Selv med Morten Slundt og Niclas Barud ude blev der lukket flot af – anført de unge Simon Hald og Magnus Saugstrup. Sidstnævnte var samtidig flot spillende i angrebet med fem scoringer fra stregen. 

Ole Erevik, der spillede alle 60 minutter, leverede også en række fine redninger, ligesom Marcus Mørk fik en del spilletid og scorede fire mål. 

Nu venter et par dages træning, inden kursen lørdag sættes mod Barcelona – og returkampen søndag i 1/8-finalen i Champions League. Derefter gælder det Final4, og så kommer slutspillet. 

Utroligt spændende måneder venter os alle.

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...