MicrosoftTeams-image (3)

Sejr på 27-22 i Odder – rekord med 38 point i grundspillet

Med en sejr på 27-22 over Odder Håndbold i den sidste kamp i grundspillet konsoliderede vi andenpladsen i Boxer Herreligaen og satte samtidig ny “klub-rekord” med 38 point i grundspillet. 

Vi er klar til slutspillet med to point og møder Bjerrinbro-Silkeborg, HC Midtjylland og GOG i den spændende pulje. Kampprogrammet for de første kampe forventes at foreligge en af de nærmeste dage. 

Vi sluttede samtidig med det bedste forsvar i ligaen, og det var også kendetegnende for indsatsen i Odder. Selv med Morten Slundt og Niclas Barud ude blev der lukket flot af – anført de unge Simon Hald og Magnus Saugstrup. Sidstnævnte var samtidig flot spillende i angrebet med fem scoringer fra stregen. 

Ole Erevik, der spillede alle 60 minutter, leverede også en række fine redninger, ligesom Marcus Mørk fik en del spilletid og scorede fire mål. 

Nu venter et par dages træning, inden kursen lørdag sættes mod Barcelona – og returkampen søndag i 1/8-finalen i Champions League. Derefter gælder det Final4, og så kommer slutspillet. 

Utroligt spændende måneder venter os alle.

jannick-green

Jannick Green: Knald eller fald kamp

Photo credits: PSG PHOTO I en tæt pulje spår den tidligere Aalborg-målmand kampen til at blive en knald eller fald-kamp for både Aalborg og PSG i jagten på en top...
Merch webshop opslag

Vi fejrer 1. søndag i advent på webshoppen

Hele første søndag i advent kan du få fri fragt på webshoppen når du bestiller for 200 kroner eller mere. Har du endnu ikke sikret dig julegaverne, så har du...
Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...

Håndbold i verdensklasse