MicrosoftTeams-image (3)

Test-kamp i aften: Gensyn med Fyn og GOG

Gode gamle GOG er tilbage i ligaen, og i aften krydser vi klinger med dem for første gang i denne sæson i en test-kamp, der spilles kl. 19.30 i Midtfyns Fritidscenter i Ringe.

Vi spiller kampen på vejen til Kiel, hvor vi fredag aften møder THW Kiel for totalt udsolgte huse – 10.500 i Sparkassen-Arena-Kiel.

Så mange tilskuere kommer der ikke til kampen i Ringe i aften, men håndboldinteressen på Fyn er intakt efter GOGs come back til ligaen.

GOGs hold tæller spillere som Snorri Gudjonsson, Lasse Kronborg, Minik Dahl Høegh, Patrick Eilert, den spillende direktør, Kasper Jørgensen, Mark Strandgaard og på modsatte fløj den tidligere Aalborg-spiller Tobias Møller.

Cheftræner Nikolaj Jacobsen har anfører Jacob Bagersted og højre fløjen tilbage i truppen efter skader i forhold til kampene i Bremen sidste weekend. De har begge trænet med tirsdag og onsdag og er meldt klar.

 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...

Håndbold i verdensklasse