pokaler_header_new

Test-kamp i aften: Gensyn med Fyn og GOG

Gode gamle GOG er tilbage i ligaen, og i aften krydser vi klinger med dem for første gang i denne sæson i en test-kamp, der spilles kl. 19.30 i Midtfyns Fritidscenter i Ringe.

Vi spiller kampen på vejen til Kiel, hvor vi fredag aften møder THW Kiel for totalt udsolgte huse – 10.500 i Sparkassen-Arena-Kiel.

Så mange tilskuere kommer der ikke til kampen i Ringe i aften, men håndboldinteressen på Fyn er intakt efter GOGs come back til ligaen.

GOGs hold tæller spillere som Snorri Gudjonsson, Lasse Kronborg, Minik Dahl Høegh, Patrick Eilert, den spillende direktør, Kasper Jørgensen, Mark Strandgaard og på modsatte fløj den tidligere Aalborg-spiller Tobias Møller.

Cheftræner Nikolaj Jacobsen har anfører Jacob Bagersted og højre fløjen tilbage i truppen efter skader i forhold til kampene i Bremen sidste weekend. De har begge trænet med tirsdag og onsdag og er meldt klar.

 

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...