MicrosoftTeams-image (3)

Test-kamp i aften: Gensyn med Fyn og GOG

Gode gamle GOG er tilbage i ligaen, og i aften krydser vi klinger med dem for første gang i denne sæson i en test-kamp, der spilles kl. 19.30 i Midtfyns Fritidscenter i Ringe.

Vi spiller kampen på vejen til Kiel, hvor vi fredag aften møder THW Kiel for totalt udsolgte huse – 10.500 i Sparkassen-Arena-Kiel.

Så mange tilskuere kommer der ikke til kampen i Ringe i aften, men håndboldinteressen på Fyn er intakt efter GOGs come back til ligaen.

GOGs hold tæller spillere som Snorri Gudjonsson, Lasse Kronborg, Minik Dahl Høegh, Patrick Eilert, den spillende direktør, Kasper Jørgensen, Mark Strandgaard og på modsatte fløj den tidligere Aalborg-spiller Tobias Møller.

Cheftræner Nikolaj Jacobsen har anfører Jacob Bagersted og højre fløjen tilbage i truppen efter skader i forhold til kampene i Bremen sidste weekend. De har begge trænet med tirsdag og onsdag og er meldt klar.

 

Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...

Håndbold i verdensklasse