MicrosoftTeams-image (3)

Tirsdag kl. 12: FC Barcelona, THW Kiel eller Veszprem fra Ungarn

– Kom med FC Barcelona eller THW Kiel.

Sådan lyder ønske-scenariet for cheftræner Nikolaj Jacobsen før tirsdagens lodtrækning til 1/8-finalerne i Champions League. Det hele foregår på EHFs hovedkontor i Wien, og lodtrækningen til de i alt otte kampe begynder kl. 12.00 og kan følges live på www.ehfcl.com.

Ud over FC Barcelona og THW Kiel  kan vi trække  det ungarske storhold Veszprem med blandt andre Laszlo Nagy og den serbiske stjerne Momir Ilic på holdet. 

Uanset modstanderen, så er det en kendsgerning, at vi spiller første kamp på hjemmebane i Gigantium. 

Skulle Nikolaj Jacobsen vælge mellem FC Barcelona og THW Kiel, så foretrækker han tyskerne. 

– Rejsen til Kiel koster ikke så mange kræfter for holdet, og det er det den billigste rejse. Jeg tror også, at Kiel som det eneste hold af de tre vil have flere hundrede tilskuere med til kampen i Aalborg, siger Nikolaj Jacobsen. 

– Vi ved, at der bliver utroligt vanskeligt mod alle tre hold. Jeg vil helst ikke til Veszprem. Det er en ub ehagelig udebane og en lang rejse, og så har ungarerne et utroligt stærkt hold, siger Nikolaj Jacobsen. 

Nikolaj Jacobsen erkender, at det under alle omstændigheder bliver svært at komme videre til kvartfinalerne.

– Vi har vist, at vi på hjemmebane matcher stærke hold som Flensburg-Handewitt og HSV Hamburg, så det tror jeg også vi kan gøre i 1/8-finalen. Generelt vil jeg sige, at vort trofaste hjemmepublikum har noget at glæde sig til. Jeg tror, at vi uanset modstander får Gigantium fyldt til sidste plads, siger Nikolaj Jacobsen.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...

Håndbold i verdensklasse