MicrosoftTeams-image (3)

To point mod SønderjyskE, men store udsving undervejs

Vi satte yderligere to point på kontoen og er tilbage på fjerdepladsen i ligaen. Så er det også sagt. Sejren kom i hus efter meget store udsving undervejs, men trods vores halv-sløje indsats formåede SønderjyskE ikke at udnytte den mulighed, de fik den aften i Gigantium foran 3.712 tilskuere.

Når de sønderjyske gæster ikke trak yderligere fra end 9-5 efter et kvarter, så skyldtes det ene og alene storspil af Ole Erevik i målet. Vort returløb var dårligt, og det gav modstanderne mange lette scoringer.

Langsomt begyndte vi at dække bedre op, så SønderjyskE  scorede ikke de sidste otte minutter af 1. halvleg. Vi var bagud 10-7, men gik til pausen foran 11-10. Egentlig ganske ufortjent, men det er resultat-tavlen, der tæller.

Vi kom yderligere foran i begyndelsen af 2. halvleg og førte med tre mål midt i halvlegen. Igen kom SønderjyskE ind i periode med scoringsproblemer, og det udnyttede vi til at gå fra 18-16 til 25-16.

Sejren var hjemme med ni minutter tilbage. Så gik SønderjyskE frem i offensivt forsvar, og det var vi ikke koncentrerede nok til at løse, så det gav gæsterne mange scoringer på kontraer til sidst.

Sejren kom dog aldrig i fare. To point og videre til næste opgave allerede på onsdag på udebane i Nordsjælland.

For tredje kamp i træk var vi uden skadede Johan Jakobsson, der fortsat døjer med sin rygskade. Det er uvist, om han er i stand til at spille på onsdag.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse