pokaler_header_new

To vigtige point – Marcus Mørk comeback på hjemmebane

Det var ikke en kamp, der går over i historien for det spillemæssige, men med sejren på 23-20 over HC Midtjylland er vi nu fem point foran nummer tre, Bjerringbro-Silkeborg, med fem runder tilbage i grundspillet.

Samtidig var der et glædeligt comeback til Marcus Mørk på hjemmebane, og han blev budt velkommen med stort bifald, da han kom på banen i midten af 2. halvleg. Han kvitterede med to scoringer og viste, at der fortsat er fart i benene og skud i armen.

HC Midtjylland var hårdt ramt af skader, og vi fik umiddelbart før kampen sygemelding fra Niclas Barud, der måtte holde sengen. Det betød, at jobbet i midterforsvaret var overladt til 20-årige Simon Hald og 18-årige Magnus Saugstrup.  En opgave, de klarede fint.

Der var ingen scoringer i kampens første fem minutter, og HC Midtjylland scorede sit første mål efter 11 minutter – til 1-3, og efter 17 minutter var stillingen 4-1.

Efter pauseføringen på 9-6 holdt afstanden på tre-fire mål det meste af 2. halvleg. Vores største føring kom ved 21-16 med syv minutter igen. Martin Larsen var stærkt spillende i 2. halvleg og scorede fire mål.

De to holds målmænd, Ole Erevik og Tim Winkler, var kampen igennem deres holds bedste spillere og var stærkt medvirkende til, at det blev en målfattig kamp.

På søndag venter en af sæsonens vigtigste kampe, når vi i Jutlander Bank Arena møder ukrainerne fra HC Motor Zaporozhye. Kampen spilles kl. 16.50, og det er fortsat muligt at købe billetter på www.aalborghaandbold.dk og ved indgangen.

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...