MicrosoftTeams-image (3)

To vigtige point – Marcus Mørk comeback på hjemmebane

Det var ikke en kamp, der går over i historien for det spillemæssige, men med sejren på 23-20 over HC Midtjylland er vi nu fem point foran nummer tre, Bjerringbro-Silkeborg, med fem runder tilbage i grundspillet.

Samtidig var der et glædeligt comeback til Marcus Mørk på hjemmebane, og han blev budt velkommen med stort bifald, da han kom på banen i midten af 2. halvleg. Han kvitterede med to scoringer og viste, at der fortsat er fart i benene og skud i armen.

HC Midtjylland var hårdt ramt af skader, og vi fik umiddelbart før kampen sygemelding fra Niclas Barud, der måtte holde sengen. Det betød, at jobbet i midterforsvaret var overladt til 20-årige Simon Hald og 18-årige Magnus Saugstrup.  En opgave, de klarede fint.

Der var ingen scoringer i kampens første fem minutter, og HC Midtjylland scorede sit første mål efter 11 minutter – til 1-3, og efter 17 minutter var stillingen 4-1.

Efter pauseføringen på 9-6 holdt afstanden på tre-fire mål det meste af 2. halvleg. Vores største føring kom ved 21-16 med syv minutter igen. Martin Larsen var stærkt spillende i 2. halvleg og scorede fire mål.

De to holds målmænd, Ole Erevik og Tim Winkler, var kampen igennem deres holds bedste spillere og var stærkt medvirkende til, at det blev en målfattig kamp.

På søndag venter en af sæsonens vigtigste kampe, når vi i Jutlander Bank Arena møder ukrainerne fra HC Motor Zaporozhye. Kampen spilles kl. 16.50, og det er fortsat muligt at købe billetter på www.aalborghaandbold.dk og ved indgangen.

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse