pokal header web

Tre sejre på stribe – forrygende mål af Tvedten

Det så mildest talt ikke godt ud i starten af kamopen. Bagud 4-0 efter otte minutter, og en skadet Ole Erevik, som udgik efter kun seks minutter.

Så kom Søren Pedersen på mål. Jonas Larholm åbnede scoringen efter 8 minutter og fem sekunder, og så tog Håvard Tvedten ellers fat på venstre fløj og kørte rundt med Dane Sijan i Viborg-målet.

Vi fik kontakt ved 6-6 efter 14 minutter, og så styrede vi resten af kampen med Søren Pedersen stærkt spillende i målet, gode kontraer og bevægeligt spil i angrebet, så Viborgs offensive forsvar blev splittet. Ved 12-9 havde Dane Sijan fået nok og gik ud. Han kom dog ind igen fra begyndelsen af 2. halvleg. Håvard Tvedten scorede otte af sine ni mål i 1. halvleg.

Føringen på 15-12 blev hurtigt udbygget i 2. halvleg, og vi bragte os foran med både seks og syv mål. Viborg mistede troen på sejr, og dermed var der ikke meget at prale af for de to i resten af kampen. En rodet affære med tju-bang håndbold fra begge sider.

Søren Pedersen, der ikke havde trænet hele ugen på grund af ryg-problemer,  holdt et højt niveau i målet hele kampen og stod stærkest i billedet sammen med Håvard Tvedten.

Ole Erevik blev ramt i ansigtet på et af kampens første angreb, og på det næste skud mærkede han smerte i ryggen. Så stærke smerter, at han måtte udgå, og nærmere undersøgelser skal nu vise, hvad der er sket.

Vi måtte spille kampen uden Olexandr Shevelev, der har problemer med en fodskade.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse