MicrosoftTeams-image (3)

Tre sejre på stribe – forrygende mål af Tvedten

Det så mildest talt ikke godt ud i starten af kamopen. Bagud 4-0 efter otte minutter, og en skadet Ole Erevik, som udgik efter kun seks minutter.

Så kom Søren Pedersen på mål. Jonas Larholm åbnede scoringen efter 8 minutter og fem sekunder, og så tog Håvard Tvedten ellers fat på venstre fløj og kørte rundt med Dane Sijan i Viborg-målet.

Vi fik kontakt ved 6-6 efter 14 minutter, og så styrede vi resten af kampen med Søren Pedersen stærkt spillende i målet, gode kontraer og bevægeligt spil i angrebet, så Viborgs offensive forsvar blev splittet. Ved 12-9 havde Dane Sijan fået nok og gik ud. Han kom dog ind igen fra begyndelsen af 2. halvleg. Håvard Tvedten scorede otte af sine ni mål i 1. halvleg.

Føringen på 15-12 blev hurtigt udbygget i 2. halvleg, og vi bragte os foran med både seks og syv mål. Viborg mistede troen på sejr, og dermed var der ikke meget at prale af for de to i resten af kampen. En rodet affære med tju-bang håndbold fra begge sider.

Søren Pedersen, der ikke havde trænet hele ugen på grund af ryg-problemer,  holdt et højt niveau i målet hele kampen og stod stærkest i billedet sammen med Håvard Tvedten.

Ole Erevik blev ramt i ansigtet på et af kampens første angreb, og på det næste skud mærkede han smerte i ryggen. Så stærke smerter, at han måtte udgå, og nærmere undersøgelser skal nu vise, hvad der er sket.

Vi måtte spille kampen uden Olexandr Shevelev, der har problemer med en fodskade.

20231123_Veszprem-Celje_17_Lukas_Sandell

Værd at vide om Telekom Veszprém HC

Bliv klogere på torsdagens ungarske modstander i Champions League kvartfinalen. Vidste du således at… Telekom Veszprém besejrede i fredags på hjemmebane den mangeårige ærkerival Pick Szeged 36-27 i topopgøret i...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...

Håndbold i verdensklasse