pokaler_header_new

Tre sejre på stribe – forrygende mål af Tvedten

Det så mildest talt ikke godt ud i starten af kamopen. Bagud 4-0 efter otte minutter, og en skadet Ole Erevik, som udgik efter kun seks minutter.

Så kom Søren Pedersen på mål. Jonas Larholm åbnede scoringen efter 8 minutter og fem sekunder, og så tog Håvard Tvedten ellers fat på venstre fløj og kørte rundt med Dane Sijan i Viborg-målet.

Vi fik kontakt ved 6-6 efter 14 minutter, og så styrede vi resten af kampen med Søren Pedersen stærkt spillende i målet, gode kontraer og bevægeligt spil i angrebet, så Viborgs offensive forsvar blev splittet. Ved 12-9 havde Dane Sijan fået nok og gik ud. Han kom dog ind igen fra begyndelsen af 2. halvleg. Håvard Tvedten scorede otte af sine ni mål i 1. halvleg.

Føringen på 15-12 blev hurtigt udbygget i 2. halvleg, og vi bragte os foran med både seks og syv mål. Viborg mistede troen på sejr, og dermed var der ikke meget at prale af for de to i resten af kampen. En rodet affære med tju-bang håndbold fra begge sider.

Søren Pedersen, der ikke havde trænet hele ugen på grund af ryg-problemer,  holdt et højt niveau i målet hele kampen og stod stærkest i billedet sammen med Håvard Tvedten.

Ole Erevik blev ramt i ansigtet på et af kampens første angreb, og på det næste skud mærkede han smerte i ryggen. Så stærke smerter, at han måtte udgå, og nærmere undersøgelser skal nu vise, hvad der er sket.

Vi måtte spille kampen uden Olexandr Shevelev, der har problemer med en fodskade.

rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...