MicrosoftTeams-image (3)

Julegaver til trængte familier fra A/S Trigon

A/S Trigon uddeler hvert år en ekstra julegave til børnefamilier som lever under trængte økonomiske kår. I år sker udvælgelsen af fem familier i samarbejde med Aalborg Håndbold, der også bakker op om tiltaget.

– Det vigtige for os er at kunne give familierne et pusterum fra en hård hverdag, samt muligheden for at glæde familiens børn med oplevelser der ikke normalt er mulighed for. En dag hvor børnene kan føle sig på lige fod med alle andre børn, og en oplevelse som de stolt kan fortælle om til deres venner. Responsen fra familierne der vandt sidste år, var overvældende, og vi håber at kunne gøre en lige så stor forskel for familierne i år, siger direktør Mikkel Westergaard fra A/S Trigon.

De fem udvalgte familier kan i år se frem til at modtage:
– Én unik oplevelse ved Aalborg Håndbold til en udvalgt hjemmekamp 
– Ét årskort til Aalborg Zoo til hele familien
– Ét gavekort pr. familie på 500 kr. til brug i Aalborg Zoo

Kender du en familie som fortjener at modtage en ekstra julegave fra Trigon, eller mener du, at jeres egen familie er den rette modtager?

Så udfyld nedestående kontaktformular for at komme i betragtning til en af årets fem julegaver. Eneste krav for at komme i betragtning er, at der minimum er ét barn i familien under 15 år.  

De fem familier udvælges fredag 15. december kl. 12.00 og kontaktes direkte.

NOMINERINGSPERIODEN ER SLUT 

Håndbold i verdensklasse