pokaler_header_new

U 16 drenge i semifinalen i Jysk Elite Cup

Efter to nederlag i efterårets turneringskampe mod Randers, der nu spiller i ligaen, blev det hævnens time, da vores drenge fra 1. division vandt pokalkampen mellem de to hold. Sejren i kvartfinalen i Jysk Eklite Cup blev på 34-29 efter 14-12 ved pausen.

Sejren betyder, at vi er klar til at møde et andet liga-hold, Herning-Hauge i semifinalen, hvor vi også har hjemmebane. I den anden semifinale spiller Ribe-Esbjerg på hjemmebane mod UH Aarhus N, begge hold fra 1. division.

Vores kamp mod Randers var meget lige i 1. halvleg. Vi førte 4-2 og 10-7, men gik så i stå, og Randers udlignede til 10-10 og kom for første og eneste gang foran ved 12-11. Med tre scoringer gik vi til pausen foran 14-12.

Vi øgede til 19-14 i første halvdel af 2. halvleg, og det blev 21-17. Men Randers kom igen og på 20-21, men vi øgede til 25-21 med 10 minutter tilbage. Det forspring holdt i yderligere fem minutter, hvrefter Randers valgte at lade deres målmand spille med i angrebet.  Det havde ingen effekt, og med to minutter tilbage førte vi 34-27, og derefter kom sejren aldrig i fare.

Alle vores markspillere kom på måltavlen, og målene fordelte sig således:

Christian Jensen 8, Patrick Pheiffer 5, Daniel Christensen 4, Casper Holmen 4, Thomas Mosbjerg 3, Magnus Saugstrup 3, Thor Madsen 3, Rasmus Bering 2, Andreas Faulkner 2 og Martin Rubæk 1.

Skjern_180822

Nederlag i sidste test

Torsdagens testkamp mod Skjern Håndbold endte med et nederlag på 28-25. I en godt fyldt Vadumhal blev første halvleg indledt som lyn og torden med en velspillende nordjysk offensiv, samt...
skjern-png.png

Sidste testkamp i aften

Kl. 18.30 i Vadum står Aalborg Håndbold over for Skjern Håndbold, der er modstanderen i sidste testkamp inden tirsdagens Super Cup. Opgøret bliver således den sjette og sidste testkamp, hvor...
termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...