MicrosoftTeams-image (3)

U 16 drenge i semifinalen i Jysk Elite Cup

Efter to nederlag i efterårets turneringskampe mod Randers, der nu spiller i ligaen, blev det hævnens time, da vores drenge fra 1. division vandt pokalkampen mellem de to hold. Sejren i kvartfinalen i Jysk Eklite Cup blev på 34-29 efter 14-12 ved pausen.

Sejren betyder, at vi er klar til at møde et andet liga-hold, Herning-Hauge i semifinalen, hvor vi også har hjemmebane. I den anden semifinale spiller Ribe-Esbjerg på hjemmebane mod UH Aarhus N, begge hold fra 1. division.

Vores kamp mod Randers var meget lige i 1. halvleg. Vi førte 4-2 og 10-7, men gik så i stå, og Randers udlignede til 10-10 og kom for første og eneste gang foran ved 12-11. Med tre scoringer gik vi til pausen foran 14-12.

Vi øgede til 19-14 i første halvdel af 2. halvleg, og det blev 21-17. Men Randers kom igen og på 20-21, men vi øgede til 25-21 med 10 minutter tilbage. Det forspring holdt i yderligere fem minutter, hvrefter Randers valgte at lade deres målmand spille med i angrebet.  Det havde ingen effekt, og med to minutter tilbage førte vi 34-27, og derefter kom sejren aldrig i fare.

Alle vores markspillere kom på måltavlen, og målene fordelte sig således:

Christian Jensen 8, Patrick Pheiffer 5, Daniel Christensen 4, Casper Holmen 4, Thomas Mosbjerg 3, Magnus Saugstrup 3, Thor Madsen 3, Rasmus Bering 2, Andreas Faulkner 2 og Martin Rubæk 1.

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse