MicrosoftTeams-image (3)

U 20-landsholdsspillere i gang med en travl sommer

Vores tre unge U 20 landsholdsspillere, Simon Hald, Nicolai Nygaard Pedersen og Christian Jensen, der sidste sæson var med til at vinde U 19 VM, får ikke tid til ferie og afslapning fra håndbolden hen over sommeren.

For dem går den ene liga-sæson direkte over i den næste – bundet sammen af træningssamlinger,turneringer og EM i Østrig med landsholdet.

I sidste uge var spillerne samlet i det sønderjyske område og spillede tre landskampe mod Kroatien – med to sejre og et nederlag til følge. Herefter har landstræner Claus Hansen udtaget de 16 spillere, der 2.-6. juli skal til Tel Aviv i Israel for at spille to landskampe mod værtsnationen, og her er alle tre Aalborg-spillere med.

De er formentligt med hele vejen – dermed også til Scandinavian Open Championship, der spilles i Helsingør med tre landskampe på tre dage, 18.-20. juli, mod Sverige, Norge og Tyskland.

Fra Helsingør går turen direkte til EM i Østrig, hvor holdet skal forsøge at leve op til favoritværdigheden ved U 20 EM, der spilles 22. juli – 4. august. Her er vi i indledende pulje med Serbien, Estland og Schweiz.

Deltagelsen ved EM betyder, at de tre spillere går glippen fra træningsstarten hjemme i klubben. Resten af truppen indleder træningen mandag 21. juli.

 

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse