MicrosoftTeams-image (3)

U 20-landsholdsspillere i gang med en travl sommer

Vores tre unge U 20 landsholdsspillere, Simon Hald, Nicolai Nygaard Pedersen og Christian Jensen, der sidste sæson var med til at vinde U 19 VM, får ikke tid til ferie og afslapning fra håndbolden hen over sommeren.

For dem går den ene liga-sæson direkte over i den næste – bundet sammen af træningssamlinger,turneringer og EM i Østrig med landsholdet.

I sidste uge var spillerne samlet i det sønderjyske område og spillede tre landskampe mod Kroatien – med to sejre og et nederlag til følge. Herefter har landstræner Claus Hansen udtaget de 16 spillere, der 2.-6. juli skal til Tel Aviv i Israel for at spille to landskampe mod værtsnationen, og her er alle tre Aalborg-spillere med.

De er formentligt med hele vejen – dermed også til Scandinavian Open Championship, der spilles i Helsingør med tre landskampe på tre dage, 18.-20. juli, mod Sverige, Norge og Tyskland.

Fra Helsingør går turen direkte til EM i Østrig, hvor holdet skal forsøge at leve op til favoritværdigheden ved U 20 EM, der spilles 22. juli – 4. august. Her er vi i indledende pulje med Serbien, Estland og Schweiz.

Deltagelsen ved EM betyder, at de tre spillere går glippen fra træningsstarten hjemme i klubben. Resten af truppen indleder træningen mandag 21. juli.

 

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse