pokal header web

Vanskelig start: Toptunet GOG-mandskab på udebane lørdag

– Vi har den største respekt for det GOG-mandskab, vi møder i morgen. De er på hjemmebane, toptunede efter VM-pausen, råder over en næsten skadesfri trup og kæmper hårdt for point for at komme i slutspillet. Så der venter os en meget vanskelig opgave. Det er vi forberedte på, og jeg tror, det bliver et meget tæt opgør.

Cheftræner Jesper Jensen ved af egen erfaring, hvad det handler om, når man løber på banen i en tætpakket GOG Arena i Gudme.

– Vi skal vinde målmandsduellen, fighte godt i forsvaret og spille mod omtanke og kynisme i angrebet, så vi undgår fejl, der giver dem mulighed for at løbe kontra, siger Jesper Jensen.

Efter test-kampen mod Århus Håndbold i mandags har træningen i ugens løb været rettet mod GOG.

Stig Bugge, Marcus Mørk og Nicolai Nygaard Pedersen er tilbage på holdet i forhold til seneste liga-kamp mod Århus Håndbold 27. december. Olafur Gustafsson er desværre ramt en ny skade, der betyder, at han er ude på ubestemt tid.

Vi spiller for at konsolidere andenpladsen, som vi indtager med 29 point, mens GOG har 20 point på 7. pladsen. Vi vandt opgøret på hjemmebane i september med 26-20.

GOG er ved fuld styrke med undtagelse af højre backen Niclas Kirkeløkke. Minik Dahl Høegh er holdets topscorer med 86 mål, mens højre fløjen Mark Stradgaard har scoret 62 og bagspilleren Aku Kreutmann er noteret for 51 mål. Det er fortsat playmakeren Chris Jørgensen, der binder holdets angrebsspil sammen og ofte serverer boldene til stregspillerne Rasmus Jensen og Lars Hald. GOG stiller med tre keepere, veteranen Søren Haagen, Mike Jensen og Frank Mikkelsen.

Jesper Jensens tropper får flot opbakning i GOG Arena lørdag kl. 16.00, når 60 medrejsende fans fra Aalborg Håndbold Support.

Kampen dømmes af Ken Cardozo og Henrik Johnsen.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse