MicrosoftTeams-image (3)

Aalborg Håndbold henter svensk landsholdsspiller

Aalborg Håndbold henter den 21-årige stregspiller Felix Möller fra sommer 2024. Det unge stregtalent kommer til klubben fra svenske IK Sävehof på en 3-årig aftale.

“Felix har allerede vist høj klasse, og det er ingen hemmelighed, at der var stor interesse for ham fra flere europæiske topklubber. Vi er derfor rigtig glade for, at han har valgt os ud fra den vision og de drømme, vi har i Aalborg Håndbold,” udtaler direktør Jan Larsen. 

Trods sin unge alder har Möller stor international erfaring fra den svenske topklub, som i denne sæson præsterer flot i EHF European League. Han har ligeledes allerede fået debut på det svenske A-landshold efter at have været anfører for U21-landsholdet. Stregspilleren står således noteret for 14 A-landskampe og hertil 10 scoringer. 

“Først og fremmest glæder jeg mig meget til de nye udfordringer. Jeg har hørt rigtig godt om klubben fra bl.a. tidligere spillere, og det bliver spændende at prøve kræfter med en europæisk topklub som Aalborg Håndbold. Jeg har fulgt klubben i flere år og ser meget frem til at blive en del af holdet til sommer,” tilføjer Felix Möller. 

Afsked med Jesper Nielsen efter indeværende sæson 

Tilgangen af Felix Möller betyder samtidig, at nuværende stregspiller Jesper Nielsen forlader klubben til sommer efter tre sæsoner. Han er indtil videre noteret for 91 kampe i den røde trøje og 189 mål. 

”Vi har været – og er – rigtig glade for Jesper både på og uden for banen, men desværre har den seneste tid været præget af en langvarig skade. Jesper er, når han har været skadesfri, en af ligaens bedste stregspillere, og det er derfor med vemod, at vi må sige farvel. Heldigvis er det først til sommer, og lige nu går genoptræningen godt, så vi håber snart at se ham på banen igen,” udtaler Jan Larsen. ”

Jeg er rigtig glad for at være i klubben, og det er derfor trist at skulle sige farvel til sommer. Jeg forventer, jeg snart er klar til at træde ind på holdet igen og bidrage i jagten mod flere medaljer, inden jeg siger farvel efter sæsonen, siger Jesper Nielsen.

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp som Thomas Arnoldsen i sær ser frem til mod sin tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse