MicrosoftTeams-image (3)

Aalborg Håndbold tilføjer Michael Bruun til trænerteamet

Foto: Casper Horsnæs Larsen

Den rutinerede målmandstræner vil fra den kommende sæson være en del af trænerteamet i Aalborg Håndbold, hvor han skal arbejde med målmændene Niklas Landin og Fabian Norsten.

I dag 53-årige Michael Bruun har siden afslutningen af sin aktive karriere i 2012 fungeret som målmandstræner i flere forskellige klubber, ligesom han siden 2018 har været fast målmandstræner på de danske landshold for både herrer og kvinder.

– Med vores erklærede vision om at blive verdens bedste håndboldklub, er det naturligt hele tiden at søge nye steder, hvor vi kan lægge et par ekstra procent på det fundament, vi har fået skabt.

– Et af de steder er målmandsposten, hvor vi med tilknytningen af en erfaren herre som Michael Bruun håber at kunne skabe endnu bedre muligheder for optimal træning af vores målmænd, ligesom det har været et stort ønske fra vores kommende træner Maik Machulla, at tilknytte netop Michael, som han tidligere har samarbejdet med i Flensburg-Handewitt, siger Aalborg Håndbolds direktør Jan Larsen.

– Michael vil være med ved udvalgte træninger og kampe, men en del af aftalen er også, at han fortsat skal varetage rollen som målmandstræner for både herre- og kvindelandsholdet, lyder det videre fra Jan Larsen.

Også Michael Bruun selv glæder sig til det kommende samarbejde

– Jeg glæder mig meget til at blive en del af næste sæsons trænerteam i Aalborg Håndbold. Jeg har gennem flere år fulgt klubben, og selvom man i denne sæson har præsteret rigtig flot, så håber og tror jeg på, at jeg kan være med til at hæve niveauet hos målmændene yderligere, så vi fortsat vil have den stærkeste duo i Herreligaen.

– Samtidig ser jeg frem til at genoptage samarbejdet med både Maik Machulla og Niklas Landin, samt at skulle arbejde med Fabian Norsten, siger Michael Bruun.

Michael Bruun er foreløbig tilknyttet Aalborg Håndbold på en 2-årig kontrakt.

end of season sale

End-of-season-sale er nu i gang!

Gør et kup på en lang række merchandise-produkter på vores store udsalg! Klik forbi webshoppen med det samme og spar på alle disse produkter MH24-puden – førpris 199 kr., nu...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...

Håndbold i verdensklasse