pokaler_header_new

Claus Kjeldgaard tiltræder som key account manager i Aalborg Håndbold

32-årige Claus Brink Kjeldgaard stopper sin professionelle håndboldkarriere og starter pr. 1. august i en ny rolle som key account manager i Aalborg Håndbold.

Claus er et velkendt ansigt i håndboldverdenen. Hans karriere startede netop her i Aalborg tilbage i 2004, mens han sidenhen har været forbi Mors-Thy, IFK Kristianstad og de seneste fem år SønderjyskE.

Claus, der er uddannet finansøkonom, har sideløbende med håndboldkarrieren i SønderjyskE været ansat som forretningsudvikler for LINAK. Sammen med sin kone og deres to børn flytter de nu tilbage til Aalborg.

– Vi ønsker at fortsætte vores positive udvikling, også udenfor banen, så vi kan bibeholde vores plads i toppen af dansk håndbold. Tiltrædelsen af Claus er en vigtig brik i dette, og jeg er sikker på, han kan være med til at udvikle klubben yderligere. Han er meget vellidt i håndboldverdenen og er kendt for hårdt arbejde og stor dedikation, hvilket er værdier, som vi vægter højt her i Aalborg Håndbold, siger direktør Jan Larsen.

– Efter en lang håndboldkarriere er tiden nu kommet til at starte på en civil karriere, hvor Aalborg Håndbold er det perfekte match. Jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang og til at møde både nuværende og nye samarbejdspartnere i klubben, siger Claus Kjeldgaard.

 

arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...
fælles-jubel-png

Lørdag venter sæsonens første testkamp

Knap to uger efter sæsonens første arbejdsdag venter den første af seks testkampe forud for sæsonen. Vi starter lørdag eftermiddag i Fjerritslev, når der fløjtes til kampstart kl. 13.00 i...