MicrosoftTeams-image (3)

Endnu et fløj-talent klar for Aalborg Håndbold

 
Aalborg Håndbold får næste sæson tilgang af endnu et stort talent i truppen. Det er den 20-årige venstre fløj Buster Juul, der skifter fra Skanderborg Håndbold på en et-årig kontrakt. 
 
Buster Juul markerede sit farvel med Skanderborg Håndbold på bedste vis, da han scorede syv mål i hver af de to sidste kampe for holdet.
 
Han bliver makker med Håvard Tvedten på venstre fløj og afløser dermed Rune Spliid, der flytter til København. 
 
– Jeg har altid spillet i Skanderborg Håndbold og glæder mig til at prøve nye udfordringer i en stor klub som Aalborg Håndbold, siger Buster Juul, der er noteret for flere U 19-landskampe. 
 
– Buster Juul bliver en meget kvalificeret makker med Håvard Tvedten, og jeg glæder mig over, at vi igen har sikret os et stort dansk talent til truppen til næste sæson, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold. 
 
Buster Juul er den fjerde spiller i rækken af unge danske talenter, Aalborg Håndbold har sikret sig. Det drejer sig om Nicolai Pedersen, Stig Bugge og Andreas Væver. Sidstnævnte udlejes dog til Skanderborg Håndbold i næste sæson. 

TMS 3 Nilsson

Ny sejr fastholder Aalborg Håndbold på førstepladsen

Lukas Nilsson førte an med 11 scoringer, da TMS Ringsted lørdag eftermiddag blev sendt hjem fra Sparekassen Danmark Arena med et nederlag på 36-30. Aalborg Håndbold er dermed fortsat alene...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk info til kampen mod TMS Ringsted

Læs praktiske informationer til eftermiddagens opgør i Herreligaen mod TMS Ringsted. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens kamp. Køb via linket herunder. Køb dine billetter her Har du...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....

Håndbold i verdensklasse