MicrosoftTeams-image (3)

Favoritsejr i Santander Cup

Drengene levede op til favoritværdigheden i aftenens 1/8-finale på udebane mod AJAX København. Efter en god anden halvleg endte det med en overbevisende sejr på 35-22 efter pauseføring på 19-15.

Der var masser af aktivitet på måltavlen fra kampens begyndelse, og inden haluret rundede tre minutter var der allerede sat seks scoringer i nettet – tre til hvert mandskab.

Første halvleg fortsatte med at være en målrig affære, og det var os, der efter opgørets begyndelse tog teten bl.a. efter flere gode redninger fra Simon Gade.

Særligt Jonas Samuelsson var skarp i kontrafasen, og Lukas Sandell og Felix Claar bed godt fra sig angrebsmæssigt. 

Vi fik opbygget en føring på seks mål undervejs i første halvleg, men op til pausen fik hjemmeholdet halet lidt ind og reducerede vores pauseføring til fire mål.

Fra anden halvlegs begyndelse fik vi dog hurtigt lukket spændingen ud af opgøret, og efter ti gode minutter bragte vi os i front med otte.

Vi fastholdte de gode takter og med en forrygende spillende Mikael Aggefors på mål fortsatte vi med at udbygge føringen frem mod slutresultatet 35-22 i vores favør.

En god koncentreret holdindsats fra vores side, hvor vi særligt viste klassen efter pausen. Med sejren bookede vi billet til Santander Cuppens kvartfinale, og vi er dermed kun en enkelt sejr fra en af de eftertragtede Final4-pladser.

Aftenens opgør bød også på officielt comeback til Andreas Holst, der efter spilletid i et par testkampe, i dag var på banen til en officiel kamp for første gang i halvandet år.

Kampen bød samtidigt på officiel debut til Sebastian Henneberg, der dog også kom i centrum på negativ vis i slutfasen.

Eneste malurt i bægeret på en ellers god aften var nemlig, at vores debuterende bagspiller måtte udgå med et vrid i knæet med fem minutter tilbage. Vi håber naturligvis det bedste men frygter samtidigt det værste, og undersøgelser de kommende dage vil vise mere om skadens omfang. 

Næste opgave er på tirsdag, når GOG gæster Jutlander Bank Arena i Super Cuppen i et brag af en kamp, hvor vi skal jagte klubbens niende titel.

Matchfacts

Målscorere AJAX København:
Rasmus Graffe 6, Jakob Jessen 3, Nichlas Poulsen 2, Gustav Falholt 2, Sebastian Hinnerup 2, Kristoffer Rasmussen 1, Hakan Sahin 1, Brandur Halgirsson 1, Magnus Campbell 1, Magnus Plant 1, Oliver Roepstorff 1, Rasmus Andersen 1. 

Målscorere Aalborg Håndbold:
Jonas Samuelsson 6, Sebastian Barthold 6, Felix Claar 5, Lukas Sandell 4, Nikolaj Læsø 4, Magnus Saugstrup 3, Buster Juul 2 (2), René Antonsen 2, Mark Strandgaard 2, Andreas Holst 1. 

Udvisninger:

AJAX København: 2 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 4 x 2 min. 

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....
vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...

Håndbold i verdensklasse