pokaler_header_new

Flere spillere ude af dagens kamp

Der venter en stor udfordring, når THW Kiel gæster Sparekassen Danmark Arena onsdag aften. De sidste forberedelser er klaret, og drengene er klar til at give den gas foran et veloplagt publikum i en udsolgt arena.

Forud for dagens kamp er vi uheldigvis ramt af skader hos flere spillere, som må sidde uden for.

Selvom René Antonsen slap heldigt fra sit vrid på anklen sidste uge uden brud, er han ikke klar til at komme i aktion i dagens kamp.

Det samme gælder Aron Pálmarsson, som i lørdagens kamp mod Ribe Esbjerg HH fik et slag til hovedet, som gør, at han ikke kan deltage.

Jesper Nielsen har lyskenproblemer efter kampen mod TTH Holstebro og sidder derfor ligeledes over i kampen mod Kiel.

Martin Larsen fik en forstrækning ved gårsdagens træning, som gør, at han er yderst tvivlsom. Det vil blive afgjort under opvarmningen.

Sebastian Henneberg er ligeledes fortsat ude med sin korsbåndsskade.

Dørene åbner allerede 16.15 med forkamp af de seje spillere fra LykkeLiga. Kampstart er 18.45. Der er netop frigivet enkelte billetter til kampen, som du kan købe her.

Det kræver, at vi er klar fra start og giver den alt vi har for at udfordre Kiel.

Vi glæder os til at se jer i Sparekassen Danmark Arena!
 

ehf_flag

Her er vores CL-gruppe sæson 2022/23

Fredag formiddag blev de 16 hold i EHF Champions League sæson 2022/23 inddelt i to puljer, og det er derfor nu fastlagt, hvilke syv hold vi skal møde i det...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Vi skal spille EHF Champions League næste sæson!

Vi er blevet tildelt et wildcard til den største europæiske håndboldturnering. Mandag formiddag er det blevet offentliggjort, hvilke syv hold der får et wildcard – og en billet direkte ind...
clfinal42021

Vores CL-skæbne afgøres mandag

Syv wildcards er på spil til næste sæsons udgave af EHF Champions League, og mandag bliver det offentliggjort, hvilke hold disse tildeles – og hvem der derfor kan se frem...