MicrosoftTeams-image (3)

Flot kamp i flot kulisse, men nederlag til sidst i Champions League

Det var så tæt på, som det kunne blive. Ved stillingen 27-26 til SG Flensburg-Handewitt fik vi bolden med 26 sekunder igen, men sekunder før tid missede vi afleveringen til fløjen, og Bundesligaens førerhold kunne strække armene jublende i vejret.

Resultatet betyder, at vi reelt fortsat mangler et enkelt point for at være sikre på at slutte blandt de fire bedste i puljen og gå videre til 1/8-finalen. Vi har tre kampe i februar til at gøre arbejde færdigt, og vi leverede en absolut godkendt præstation. Vi havde mulighederne, men udnyttede først og fremmest ikke de overtalsperioder, vi havde i kampen, og det kostede dyrt. Bl.a. tabte vi en overtalsperiode i midten af 1. halvleg med 2-0, som bragte det tyske storhold tilbage i kampen.

Vi indledte med brask og bram. Richard Kappelin var et sandt plankeværk i målet, og Mads Mensah Larsen scorede de første tre mål. Vi kom foran 8-4, men en time out af cheftræner Vrajes ændrede billedet, og så begyndte højre backen Holger Glandorf at bombe boldene i mål.

Kampen vendte, og Flensburg-Handewitt gik til pausen med en føring på 14-13.

Gæsterne havde også kampen under kontrol med føringer på tre-fire mål, indtil cheftræner Nikolaj Jacobsen dirigerede spillerne frem i offensivt forsvar. Det kunne gæsterne ikke løse, samtidig med at Kappelin igen fandt storspillet frem. Få minutter før tid udlignede vi, men Flensburg scorede til 27-26, og så løb vort sidste angreb ud i sandet på en satset fløjaflevering.

SG Flensburg-Handewitt var uden sygdomsramte Søren Rasmussen, men Mattias Andersson klarede ganske flot for sig som sædvanligt. Kappelin var lige så stærkt i målet, og han klarede således Anders Eggerts to straffekast i kampen. Anders Eggert måtte derfor gå fra banen uden at score.

Nikolaj Jacobsen benyttede de samme bagspillere i samtlige 60 minutter, og det skyldtes primært, at Marcus Mørks nyligt opererede skulder er en smule overbelastet og derfor skulle spares.

Alt i alt en lovende indsats, men et bittert nederlag i et totalt udsolgt Gigantium, hvor der var en fantastisk stemning.

Ny storkamp venter allerede på lørdag i Gigantium, hvor vi tager imod KIF Kolding København kl. 17.10. Bestil allerede nu billet her på hjemmesiden.
 

end of season sale

End-of-season-sale er nu i gang!

Gør et kup på en lang række merchandise-produkter på vores store udsalg! Klik forbi webshoppen med det samme og spar på alle disse produkter MH24-puden – førpris 199 kr., nu...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...

Håndbold i verdensklasse