pokaler_header_new

Flot kamp i flot kulisse, men nederlag til sidst i Champions League

Det var så tæt på, som det kunne blive. Ved stillingen 27-26 til SG Flensburg-Handewitt fik vi bolden med 26 sekunder igen, men sekunder før tid missede vi afleveringen til fløjen, og Bundesligaens førerhold kunne strække armene jublende i vejret.

Resultatet betyder, at vi reelt fortsat mangler et enkelt point for at være sikre på at slutte blandt de fire bedste i puljen og gå videre til 1/8-finalen. Vi har tre kampe i februar til at gøre arbejde færdigt, og vi leverede en absolut godkendt præstation. Vi havde mulighederne, men udnyttede først og fremmest ikke de overtalsperioder, vi havde i kampen, og det kostede dyrt. Bl.a. tabte vi en overtalsperiode i midten af 1. halvleg med 2-0, som bragte det tyske storhold tilbage i kampen.

Vi indledte med brask og bram. Richard Kappelin var et sandt plankeværk i målet, og Mads Mensah Larsen scorede de første tre mål. Vi kom foran 8-4, men en time out af cheftræner Vrajes ændrede billedet, og så begyndte højre backen Holger Glandorf at bombe boldene i mål.

Kampen vendte, og Flensburg-Handewitt gik til pausen med en føring på 14-13.

Gæsterne havde også kampen under kontrol med føringer på tre-fire mål, indtil cheftræner Nikolaj Jacobsen dirigerede spillerne frem i offensivt forsvar. Det kunne gæsterne ikke løse, samtidig med at Kappelin igen fandt storspillet frem. Få minutter før tid udlignede vi, men Flensburg scorede til 27-26, og så løb vort sidste angreb ud i sandet på en satset fløjaflevering.

SG Flensburg-Handewitt var uden sygdomsramte Søren Rasmussen, men Mattias Andersson klarede ganske flot for sig som sædvanligt. Kappelin var lige så stærkt i målet, og han klarede således Anders Eggerts to straffekast i kampen. Anders Eggert måtte derfor gå fra banen uden at score.

Nikolaj Jacobsen benyttede de samme bagspillere i samtlige 60 minutter, og det skyldtes primært, at Marcus Mørks nyligt opererede skulder er en smule overbelastet og derfor skulle spares.

Alt i alt en lovende indsats, men et bittert nederlag i et totalt udsolgt Gigantium, hvor der var en fantastisk stemning.

Ny storkamp venter allerede på lørdag i Gigantium, hvor vi tager imod KIF Kolding København kl. 17.10. Bestil allerede nu billet her på hjemmesiden.
 

681F137B-CD5C-4FDA-B369-C5D408FA293A

Sejr i nordisk testkamp

Onsdag aften bød på et spændende nordisk brag, da vi tørnede sammen med Kolstad Håndball i en testkamp. Vi trak os sejrrigt ud af opgøret med slutcifrene 28-23 efter en...
rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...