MicrosoftTeams-image (3)

Jacob Bagersted før BSV-kampen tirsdag: Nu skal vi træde et trin op

Der er to meget vigtige point i slutspillet på højkant, når vi tirsdag kl. 18.30 møder Bjerringbro-Silkeborg i Gigantium.

En kamp mellem to hold, der begge har tabt første kamp i slutspillet: BSV tabte til KIF Kolding København og vi tabte til SønderjyskE.

– Der er slet ingen tvivl om kampens store betydning for begge hold. Jeg synes, vi fightede godt i SønderjyskE i lørdags, men vi skal træde et trin yderligere op mod BSV. Vi har fordel af hjemmebane, og den skal udnyttes til sejr, siger anfører Jacob Bagersted.

– Vi har altid tætte kampe mod BSV, og vi ved, at det igen bliver en tæt kamp, som måske først bliver afgjort inden for de sidste fem minutter. Jeg håber, at publikum som sædvanligt møder talstærkt op og hjælper os på vej mod sejren og de to point. Vi SKAL have fuldt udnytte af vores tre hjemmekampe i puljen, siger Bagersted.

Vi vandt begge kampe mod BSV i grundspillet – men begge gange efter tætte opgør, og Kjelling og co., der fortsat har nul point i slutspillet, har lige så hårdt brug for sejren, som vi har.

Kampen dømmes af Jan Sabro og Frank Bjerregaard.

Har du ikke allerede sikret dig billet til kampen, kan du nå det endnu på www.aalborghaandbold.dk 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...

Håndbold i verdensklasse