pokal header web

Jutlander Bank Arena åbnes igen

Efter knap tre uger uden hjemmekampe på programmet glæder vi os til igen at invitere indenfor til tophåndbold i Primo Tours Ligaen onsdag aften, når Skanderborg Håndbold kommer på besøg. Kampstart er kl. 19.30.

Vi har fået en ønskestart på vores DM-titelforsvar. Med maksimumpoint efter tre spillerunder har vi lagt os alene i spidsen.

En af de nærmeste forfølgere er onsdagens modstander fra Skanderborg, som efter et klart nederlag hjemme mod BSH i første runde, sidenhen har hentet sikre sejre over henholdsvis KIF Kolding og Nordsjælland.

Vi går ind til onsdagens kamp som favoritter, men der er ingen tvivl om, at der venter os en svær opgave. Og det kommer til at kræve samme grad af koncentration, energi og kynisme, som vi har lagt for dagen i sæsonens indledning, hvis vi skal tage den ønskede sejr.

Netop Skanderborg har vi haft en dårligt tag på de seneste to sæsoner hjemme i Jutlander Bank Arena, hvor det begge gange er endt i nederlag.

Denne stime er vi særdeles opsatte på at få brudt, så vi kan fortsætte vores gode start på sæsonen. Den seneste betydende kamp mod Skanderborg var pokalfinalen tilbage i marts, som vi selvfølgelig tænker tilbage på med brede smil.

Finalen blev vundet med et enkelt mål med en afgørelse i allersidste sekund, og generelt er det nogle særdeles jævnbyrdige opgør, vi spiller mod hinanden.

Med Jutlander Bank Arena i ryggen skal vi dog forsøge at sætte os på kampen fra første fløjt, og således i fællesskab jagte sejren og yderligere vigtige point til kontoen.

Billetter til kampen kan købes lige her. Kampstart er som tidligere nævnt kl. 19.30.
 

3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold op på femteplads med DM-titler

Med klubbens syvende danske mesterskab er Aalborg Håndbold rykket op på femtepladsen på listen over klubber med flest danske mesterskaber. Aalborg Håndbolds mesterskaber er vundet i 2010, 2013, 2017, 2019,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

SuperCup mod GOG 28. august

Første gældende kamp i sæsonen 2024/25 spilles i Arena Randers. Billetter til salg nu. For tredje år i træk mødes Aalborg Håndbold og GOG i Sparekassen Danmark Super Cup, der...
Fabian NORSTEN, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Auktion på Champions League-trøjer i gang

Byd på spillernes kampbrugte trøjer fra Champions League og Final4 i Køln. Den vildeste Champions League-sæson i Aalborg Håndbolds historie er netop overstået – og nu kan en eller flere...

Håndbold i verdensklasse