MicrosoftTeams-image (3)

Kampe mod to stærke tyske hold i reduceret udgave

Torsdag formiddag satte liga-holdet kursen mod Bremen i Tyskland med ankomst i aftes. Dagen i dag har stået på træning, og lørdag kl. 16.00 gælder det "semifinalen" i mini-turneringen i Bremen mod SG Flensburg Handewitt.

Søndag venter kamp mod enten Lemgo eller Melsungen, begge hold fra Bundesligaen. De to tabere mødes kl. 14.00, mens vinderne spiller kl. 16.00 søndag.

Nikolaj Jacobsen måtte efter onsdagens test-kamp mod Skanderborg tage afsked med de tre U 19 landsholdsspillere, Nicolai Nygaard Pedersen, Simon Hald og Christian Jensen, for de næste tre uger, mens de er til VM i Ungarn. Tobias Aren og Marcus Mørk er ude i længere tid med skader, mens Jacob Bagersted og Stig Bugge begge blev skadet ved tirsdagens træning.

– Jeg håber, at Bagersted kan spille lidt med i weekenden, og hans delvisse fravær gør, at vi forsøger os med alternative forsvars-opstillinger. Stig Bugge kan definitvt ikke spille nogen af kampene hernede,  siger Nikolaj Jacobsen i telefonen fra Bremen.

– Vi piver ikke og spiller med de spillere, der nu engang er, og ser det positive i at få to gode kampe i benene. Resultaterne er ikke afgørende, men jeg ser mere på, om de ting, vi aftaler og prøver af, også lykkes og giver erfaringer, vi kan tage med hjem, siger Nikolaj Jacobsen.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...

Håndbold i verdensklasse