pokaler_header_new

Kampe mod to stærke tyske hold i reduceret udgave

Torsdag formiddag satte liga-holdet kursen mod Bremen i Tyskland med ankomst i aftes. Dagen i dag har stået på træning, og lørdag kl. 16.00 gælder det "semifinalen" i mini-turneringen i Bremen mod SG Flensburg Handewitt.

Søndag venter kamp mod enten Lemgo eller Melsungen, begge hold fra Bundesligaen. De to tabere mødes kl. 14.00, mens vinderne spiller kl. 16.00 søndag.

Nikolaj Jacobsen måtte efter onsdagens test-kamp mod Skanderborg tage afsked med de tre U 19 landsholdsspillere, Nicolai Nygaard Pedersen, Simon Hald og Christian Jensen, for de næste tre uger, mens de er til VM i Ungarn. Tobias Aren og Marcus Mørk er ude i længere tid med skader, mens Jacob Bagersted og Stig Bugge begge blev skadet ved tirsdagens træning.

– Jeg håber, at Bagersted kan spille lidt med i weekenden, og hans delvisse fravær gør, at vi forsøger os med alternative forsvars-opstillinger. Stig Bugge kan definitvt ikke spille nogen af kampene hernede,  siger Nikolaj Jacobsen i telefonen fra Bremen.

– Vi piver ikke og spiller med de spillere, der nu engang er, og ser det positive i at få to gode kampe i benene. Resultaterne er ikke afgørende, men jeg ser mere på, om de ting, vi aftaler og prøver af, også lykkes og giver erfaringer, vi kan tage med hjem, siger Nikolaj Jacobsen.

fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....