pokaler_header_new

Kampprogram fastlagt: Billetsalget starter tirsdag

Kampprogrammet for grundspillet i HTH Herreligaen er nu fastlagt, og vi kan derfor starte billetsalget for resten af hjemmekampene frem til jul på

Tirsdag d. 2. august kl. 12.00

Det samme er tilfældet for vores hjemmekampe i gruppespillet i EHF Champions League frem til jul. 
*Kampene mod Barca og THW Kiel er undtaget – nærmere information om billetsalg til disse følger.

Vi har endnu engang høje ambitioner for sæsonen, vi går i møde. Sidste sæson blev vi nr. 2 i grundspillet i HTH Herreligaen og vandt vores gruppe i EHF Champions League. Vi skal derfor være klar fra start, når vi åbner ligaen lørdag 3. september på hjemmebane mod Nordsjælland. Billetterne hertil er allerede i salg. Find din billet her.

Du kan allerede nu se det samlede kampprogram for ligaen på vores hjemmeside. CL-kampene efter jul fastlægges senere. Du kan derfor godt begynde at sætte krydser i kalenderen, selvom linket til billetsalget først vil være aktivt fra tirsdag.

Vi gør dog opmærksom på, at kampprogrammet er med forbehold for ændringer, hvilket bl.a. skyldes tv-rettigheder. Du kan som altid holde dig opdateret på vores hjemmeside. Se det fulde kampprogram her.

Køb et reservationskort og vær sikret plads til alle 13 hjemmekampe i grundspillet + 1 CL-kamp
Som noget nyt kan du købe et reservationskort, som giver adgang til alle hjemmekampe i grundspillet i HTH Herreligaen samt én europæisk kamp i EHF Champions League udvalgt af Aalborg Håndbold.

Med et reservationskort får du desuden flere fordele, såsom:
– Forkøbsret på billetter til A-kampe
– Ét gratis arrangement med et let traktement
– Mulighed for at låne sit reservationskort ud til familie, naboer, venner osv.

Læs mere og køb dit reservationskort her.

Sparekassen Danmark Super Cup
Kom med til sæsonens første officielle kamp, når der er en pokal på spil i en direkte duel mod sidste sæsons guldvindere fra GOG. 

Billetsalget hertil er allerede i gang, og der har været kæmpe interesse for arrangementet, som både gælder kvinde- og herrekampen og spilles på vores hjemmebane i Sparekassen Danmark Arena. 

Find billetter her.

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...