MicrosoftTeams-image (3)

Kampprogram fastlagt: Billetsalget starter tirsdag

Kampprogrammet for grundspillet i HTH Herreligaen er nu fastlagt, og vi kan derfor starte billetsalget for resten af hjemmekampene frem til jul på

Tirsdag d. 2. august kl. 12.00

Det samme er tilfældet for vores hjemmekampe i gruppespillet i EHF Champions League frem til jul. 
*Kampene mod Barca og THW Kiel er undtaget – nærmere information om billetsalg til disse følger.

Vi har endnu engang høje ambitioner for sæsonen, vi går i møde. Sidste sæson blev vi nr. 2 i grundspillet i HTH Herreligaen og vandt vores gruppe i EHF Champions League. Vi skal derfor være klar fra start, når vi åbner ligaen lørdag 3. september på hjemmebane mod Nordsjælland. Billetterne hertil er allerede i salg. Find din billet her.

Du kan allerede nu se det samlede kampprogram for ligaen på vores hjemmeside. CL-kampene efter jul fastlægges senere. Du kan derfor godt begynde at sætte krydser i kalenderen, selvom linket til billetsalget først vil være aktivt fra tirsdag.

Vi gør dog opmærksom på, at kampprogrammet er med forbehold for ændringer, hvilket bl.a. skyldes tv-rettigheder. Du kan som altid holde dig opdateret på vores hjemmeside. Se det fulde kampprogram her.

Køb et reservationskort og vær sikret plads til alle 13 hjemmekampe i grundspillet + 1 CL-kamp
Som noget nyt kan du købe et reservationskort, som giver adgang til alle hjemmekampe i grundspillet i HTH Herreligaen samt én europæisk kamp i EHF Champions League udvalgt af Aalborg Håndbold.

Med et reservationskort får du desuden flere fordele, såsom:
– Forkøbsret på billetter til A-kampe
– Ét gratis arrangement med et let traktement
– Mulighed for at låne sit reservationskort ud til familie, naboer, venner osv.

Læs mere og køb dit reservationskort her.

Sparekassen Danmark Super Cup
Kom med til sæsonens første officielle kamp, når der er en pokal på spil i en direkte duel mod sidste sæsons guldvindere fra GOG. 

Billetsalget hertil er allerede i gang, og der har været kæmpe interesse for arrangementet, som både gælder kvinde- og herrekampen og spilles på vores hjemmebane i Sparekassen Danmark Arena. 

Find billetter her.

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse