MicrosoftTeams-image (3)

Magisk aften i Sparekassen Danmark Arena

Efter en ægte mandfolkepræstation besejrede vi THW Kiel 35-33 i en vidunderlig kulisse i en udsolgt Sparekassen Danmark Arena.

Rammen for en fantastisk EHF Champions League aften var på plads – og de 5.020 fik som fortjent med et offensivt festfyrværkeri, hvor der var fuld fart over feltet fra start til slut.

Første halvleg var en tæt affære, der bølgede frem og tilbage, og efter de første 30 minutter kunne vi gå til pause foran med en enkelt, 17-16.

Efter pausen fik vi skabt et hul, og vi var flere gange foran med fire mål, og arenaen ramte kogepunktet gang på gang. Gæsterne fik dog kæmpet sig tilbage og havde muligheden for at udligne i sidste minut.

Chancen løb dog ud i sandet for gæsterne, og i stedet var det meget passende kampens topscorer Nikolaj Læsø, der cementerede sejren med den afsluttende scoring til 35-33 i de døende sekunder. 

Det udløste kampens største jubelbrøl på lægterne – og der var ellers mange af slagsen. Et fremragende veloplagt hjemmepublikum hjalp os på vej til en utrolig vigtig sejr. 

I aften glæder vi os over den fantastiske sejr, og i morgen skal vi så i arbejdstøjet igen. Lørdag går det nemlig løs på ny, når der venter et topbrag i HTH Herreligaen mod GOG, der ligeledes spilles i en udsolgt Sparekassen Danmark Arena. 

MatchfactsAalborg Håndbold målscorere:
Nikolaj Læsø 9, Lukas Sandell 6, Felix Claar 4, Kristian Bjørnsen 4, Henrik Møllgaard 4, Benjamin Jakobsen 3, Sebastian Barthold 2, Valdemar Hermansen 2, Buster Juul 1.
THW Kiel målscorere:

Niclas Ekberg 7, Patrick Wiencek 5, Miha Zarabec 5, Sander Sagosen 4, Harald Reinkind 4, Steffen Weinhold 4, Magnus Landin 2, Mykola Bilyk 1, Hendrik Pekeler 1.

 
Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 4 x 2 min.

THW Kiel: 3 x 2 min.Redninger:Simon Gade: 3/19 (16 %)

Mikael Aggefors: 3/20 (15 %)Niklas Landin: 6/32 (19 %)
Dario Quenstedt: 1/10 (10 %)Dagens tilskuertal i en udsolgt Sparekassen Danmark Arena var 5.020. 

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse