pokaler_header_new

Magisk aften i Sparekassen Danmark Arena

Efter en ægte mandfolkepræstation besejrede vi THW Kiel 35-33 i en vidunderlig kulisse i en udsolgt Sparekassen Danmark Arena.

Rammen for en fantastisk EHF Champions League aften var på plads – og de 5.020 fik som fortjent med et offensivt festfyrværkeri, hvor der var fuld fart over feltet fra start til slut.

Første halvleg var en tæt affære, der bølgede frem og tilbage, og efter de første 30 minutter kunne vi gå til pause foran med en enkelt, 17-16.

Efter pausen fik vi skabt et hul, og vi var flere gange foran med fire mål, og arenaen ramte kogepunktet gang på gang. Gæsterne fik dog kæmpet sig tilbage og havde muligheden for at udligne i sidste minut.

Chancen løb dog ud i sandet for gæsterne, og i stedet var det meget passende kampens topscorer Nikolaj Læsø, der cementerede sejren med den afsluttende scoring til 35-33 i de døende sekunder. 

Det udløste kampens største jubelbrøl på lægterne – og der var ellers mange af slagsen. Et fremragende veloplagt hjemmepublikum hjalp os på vej til en utrolig vigtig sejr. 

I aften glæder vi os over den fantastiske sejr, og i morgen skal vi så i arbejdstøjet igen. Lørdag går det nemlig løs på ny, når der venter et topbrag i HTH Herreligaen mod GOG, der ligeledes spilles i en udsolgt Sparekassen Danmark Arena. 

MatchfactsAalborg Håndbold målscorere:
Nikolaj Læsø 9, Lukas Sandell 6, Felix Claar 4, Kristian Bjørnsen 4, Henrik Møllgaard 4, Benjamin Jakobsen 3, Sebastian Barthold 2, Valdemar Hermansen 2, Buster Juul 1.
THW Kiel målscorere:

Niclas Ekberg 7, Patrick Wiencek 5, Miha Zarabec 5, Sander Sagosen 4, Harald Reinkind 4, Steffen Weinhold 4, Magnus Landin 2, Mykola Bilyk 1, Hendrik Pekeler 1.

 
Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 4 x 2 min.

THW Kiel: 3 x 2 min.Redninger:Simon Gade: 3/19 (16 %)

Mikael Aggefors: 3/20 (15 %)Niklas Landin: 6/32 (19 %)
Dario Quenstedt: 1/10 (10 %)Dagens tilskuertal i en udsolgt Sparekassen Danmark Arena var 5.020. 

ehf_flag

Her er vores CL-gruppe sæson 2022/23

Fredag formiddag blev de 16 hold i EHF Champions League sæson 2022/23 inddelt i to puljer, og det er derfor nu fastlagt, hvilke syv hold vi skal møde i det...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Vi skal spille EHF Champions League næste sæson!

Vi er blevet tildelt et wildcard til den største europæiske håndboldturnering. Mandag formiddag er det blevet offentliggjort, hvilke syv hold der får et wildcard – og en billet direkte ind...
clfinal42021

Vores CL-skæbne afgøres mandag

Syv wildcards er på spil til næste sæsons udgave af EHF Champions League, og mandag bliver det offentliggjort, hvilke hold disse tildeles – og hvem der derfor kan se frem...