MicrosoftTeams-image (3)

Mikkel Hansen klar til kamp for Aalborg Håndbold lørdag

Nyligt ankomne Mikkel Hansen er tidligere end forventet blevet clearet af lægerne til at kunne genoptage almindelig træning, samt ikke mindst at kunne deltage i kampe for Aalborg Håndbold. Forventet debut på hjemmebane bliver derfor allerede lørdag eftermiddag mod Nordsjælland Håndbold.

Ved Mikkel Hansens ankomst til Aalborg i sidste uge, var forventningen at Danmarks bedste håndboldspiller af helbredsmæssige årsager ikke ville kunne trække den rød-hvide kamptrøje over hovedet førend ultimo september.

I midlertid har lægetjek og tests vist, at Mikkel Hansens krop har taget særdeles godt i mod behandlingen med blodfortyndende medicin, hvorfor en udtrapning af medicinen allerede har fundet sted i slutningen af den forgangne uge.

Derfor kunne Mikkel Hansen i går mandag for første gang træne fuldt ud sammen med holdkammeraterne i Aalborg Håndbold, hvorefter cheftræner Stefan Madsen vurderede, at hans nyeste spiller i truppen vil være klar til at blive sat på holdkortet til lørdagens hjemmekamp mod Nordsjælland Håndbold.

– Jeg er naturligvis rigtig glad for, at behandlingen har båret frugt og at jeg er blevet klar til at spille førend forventet. Nu glæder jeg mig rigtig meget til at komme i kamp igen, samt ikke mindst at få debut på hjemmebane foran vores mange fans, udtaler Mikkel Hansen, mens direktør Jan Larsen supplerer:

– At vi i sidste uge fik denne positive besked, var mere end vi havde turde håbe på. Det at Mikkel er klar til at komme i kamp for os 3-4 uger tidligere end forventet er fantastisk, ikke bare for os, men for hele HTH Herreligaen og håndboldfans i hele landet. Vi håber selvfølgelig også, at vores mange trofaste fans er klar til at komme og støtte Mikkel og holdet allerede lørdag eftermiddag.

Der er fortsat et begrænset antal ledige billetter til lørdagens kamp i Sparekassen Danmark Arena, hvor kampen mod Nordsjælland Håndbold fløjtes i gang kl. 16.10. Køb billet her.

Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

33-39

Holdopstillinger til aftenens kamp

Se Aalborg Håndbold og Barcas opstillinger til aftenens kamp i Machineseeker EHF Champions League. Her kan du se de to holds opstillinger til aftens kamp, der fløjtes i gang kl....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-FC Barcelona Foto: Henrik Hansen

Stor udfordring venter torsdag

De regerende mestre fra Barça er torsdag aften modstanderen på udebane i Machineseeker EHF Champions League. Læs optakt til kampen med Mads Hoxer Hangaard. Efter fire kampe i træk med...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Endnu ledige pladser til søndagens topkamp

Opgøret mod Skjern Håndbold nærmer sig udsolgt, men der er fortsat billetter til salg. I forbindelse med kampen, der spilles søndag kl. 14.00, fejres Aalborg Håndbolds 12-års fødselsdag, hvilket sker...