MicrosoftTeams-image (3)

Praktisk information til aftenens kvartfinalebrag

Læs praktiske informationer til onsdag aftens Champions League-opgør i Sparekassen Danmark Arena.

Billetter

Aftenens opgør er totalt udsolgt. Skulle enkelte billetter blive frigivet fra sæsonkortholdere eller samarbejdspartnere vil de omgående være til salg via linket herunder.

Har du et kort med fast adgang, og er du forhindret i at komme til kampen, så husk, at du har mulighed for at udlåne pladsen/pladserne eller frigive din plads via dit login til billetshoppen. Se her hvordan du gør.

Tak fordi du hjælper med at fylde arenaen og glæde andre!

Vær med til at skabe en fantastisk tifo 

Alle tilskuere opfordres til at være med til at lave en helt unik lysende tifo ved brug af mobiltelefoner ved spillernes indløb. 

Lav din egen videopræsentation med Staring

Onsdagens Champions League partner er Staring.

Ved deres stand i arenaen kan du kigge forbi og få optaget din egen videopræsentation – ligesom spillerne har det på storskærmen når de præsenteres før kampen. 

Kom i rødt – og lav noget larm!

Der er ingen tvivl om, at alle fans spiller en stor rolle i onsdagens opgør. Derfor opfordrer vi alle til at komme i rødt og ikke mindst at larme og bakke drengene på banen maksimalt op fra første fløjt.

DJ varmer op i foyeren

Allerede inden kampen kan du komme i rette stemning til den spændende kamp, når vores DJ varmer op under publikum i foyerområdet.

Bliv klædt på til kampen

Til aftenens kamp kan du selvfølgelig blive klædt på til kampen med merchandise i rødt til både store og små, inklusive hoodies, T-shirts og masser af tilbehør til enhver Aalborg Håndbold-fan.

Kig forbi merchandiseshoppen umiddelbart efter indgangen til Sparekassen Danmark Arena.

Opdater din billet-app

Benytter du Aalborg Håndbolds app til din smartphone, så husk at opdatere den inden kampen.

Opdateringen til app’en er påkrævet for at man fortsat kan benytte sine billetter og/eller sæsonkort via mobilen. Har du allerede opdateret app’en i forbindelse med søndagens kamp mod Ribe-Esbjerg HH skal du ikke gøre yderligere.

Adgang og parkering

Dørene til Sparekassen Danmark Arena åbner kl. 16.15, og adgang sker via foyeren i Gigantium.

Med en totalt udsolgt arena, bliver der også i aften rigtig mange tilskuere, og vi opfordrer derfor alle til at komme i god tid, samt til at benytte offentlig transport eller at parkere bilen ved en af de decentrale P-pladser i nærområdet.

Download også Gigantiums app til din telefon, så du kan følge trafik, ventetid og parkeringssituationen ved Sparekassen Danmark Arena. Læs mere her.

OBS: Særlige forhold ved pendlerpladsen onsdag

Til onsdagens kamp er parkeringsområdet ved pendlerpladsen ved Th. Sauers Vej formentlig fortsat afspærret for parkering grundet asfaltering.

Det vil derfor kun være muligt at køre ud via pendlerpladsen efter kampen.

Tag bussen gratis!
Husk at du fortsat i hele 2024 gratis kan tage NT busser og NJ tog i hele Nordjylland til og fra kampen ved at fremvise en gyldig billet.

Læs og se mere her om parkeringsmuligheder og offentlig transport til Sparekassen Danmark Arena.

Som noget nyt kan du nu også tage Plusbussen til Gigantium, hvilket går hurtigere end tidligere bybusser.

Find køreplanen for Plusbus/linje 2 på ntrejse.dk

Program for dagen

Kl. 16.15 Dørene til Sparekassen Danmark Arena åbner. Live DJ spiller op i foyeren.

Kl. 17.15 DRINX Caféen åbner med live musik på scenen.

Kl. 17.45 Interviews og optakt på scenen i DRINX Caféen.

Har du ikke billet til DRINX Caféen, kan du tage plads ved vores opstillede caféborde og lytte med, ligesom du kan forsyne dig i pølseboderne, hvor der også er kolde drikkevarer, popcorn og snacks.

Kl. 18.00 Spillerne varmer op på banen.

Kl. 18.45 Kampstart Aalborg Håndbold – Telekom Veszprém HC.

Ca. kl. 20.30 Umiddelbart efter kampen vil der være autografskrivning med Aalborg Håndbolds spillere på banen i Sparinvest Autograf Area.

Boder ved alle hjørner 

For at kunne servicere alle fans på bedste mulige vis før og under kampen, er der nu boder med mad- og drikkevarer ved samtlige hjørner af tribunerne. Se kortet herunder for nærmere info. 

Affaldssortering i Sparekassen Danmark Arena

Husk at vi i samarbejde med Aalborg Kommune har indført affaldssortering i arenaen og vi opfordrer derfor alle tilskuere til at sortere deres affald inden det smides ud.

Rygning

Gigantiums regler betyder, at det kun er tilladt at ryge udendørs ved hovedindgangen, hvor et særligt rygeområde er markeret.

Vi glæder os til at se alle vores fans til kamp i Sparekassen Danmark Arena!

end of season sale

End-of-season-sale er nu i gang!

Gør et kup på en lang række merchandise-produkter på vores store udsalg! Klik forbi webshoppen med det samme og spar på alle disse produkter MH24-puden – førpris 199 kr., nu...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...

Håndbold i verdensklasse