pokal header web

Sejr i Odder vil betyde rekord med 38 point i grundspillet

Onsdag kl. 19.30 gælder det 26. og sidste kamp i grundspillet, når vi møder nedrykningsdømte Odder Håndbold på udebane. Termaet er en sejr og dermed oprejsning for nederlaget mod FC Barcelona i Jutlander Bank Arena i søndags.

Samtidig kan vi med en sejr forbedre vores egen rekord for flest point i grundspillet. Rekorden lyder p.t. på 37 point, som vi opnåede de seneste to sæsoner, hvor vi begge gange sluttede på fjerdepladsen i grundspillet med 37 point.

Vi har p.t. 36 point, og andenpladsen er sikret. Det giver to point med over i slutspillet, der indledes i påsken. Vi kommer i pulje med nummer tre, seks og syv. Inden sidste spillerunde er det allerede afgjort, at HC Midtjylland og GOG bliver nummer seks og syv. Bjerringbro-Silkeborg kan sikre sig tredjepladsen onsdag aften med en sejr over GOG. Kikser det, kan Team Tvis Holstebro blive nummer tre med en sejr over SønderjyskE.

Vi indleder slutspillet på udebane mod HC Midtjylland eller GOG, og torsdag eller fredag i denne uge foreligger det endelige program for kampene.

Det er tredje gang i denne sæson, vi møder Odder Håndbold, der trænes af den tidligere Aalborg Håndbold-træner Morten Secher.

Tilbage i august mødte vi dem i 1/8-finalen i pokalturneringen og vandt knebent i Odder. Vi vandt 36-28 i første kamp i ligaen i november i Aalborg.

Odder Håndbold råder bl.a. over nummer tre på topscorerlisten i ligaen, venstre fløjen  Kristian Klitgaard, der har scoret 155 mål. Profilerne på holdet er desuden målmanden Morten Dueholm, Jacob Halle, Martin Mauer Larsen, Casper Søgaard Larsen, Anders Kragh Martinussen, Stian Jørgensen og Rasmus Hansen.

Kampen dømmes af Malene Lythje og Hans Henrik Staal.
 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse