MicrosoftTeams-image (3)

Spilleres kunstværker på auktion her på siden

Aalborg-kunstneren Lars Bonde har i samarbejde med 10 af vores spillere og bureauet "Det nye sort" skabt et unikt kunstværk for hver spiller, og disse værker blev forleden afsløret ved et arrangement i Friis i Aalborg. Her deltog spillerne, og de satte hver især deres specielle signatur på de enkelte værker.

De 10 spillere er: Kristian Kjelling, Jonas Larholm, Håvard Tvedten, Jan Lennartsson, Jacob Bagersted, Henrik Møllgaard, Søren Pedersen, Ole Erevik og Olexandr Shevelev.

Nu sætter vi de 10 kunstværker på auktion her på nettet, hvor alle kan byde indtil mandag 19. december kl. 12.00. De højst bydende, når net-auktionen slutter, får to VIP-billetter til den afsluttende auktion, der finder sted onsdag 21. december før kampen mod Bjerringbro-Silkeborg.

Vi har i Aalborg Håndbold besluttet, at halvdelen af indtægterne ved auktionen går til børneafdelingen på Aalborg Sygehus.

Hvert enkelt kunstværk fortæller en historie om den enkelte spiller – en historie, som kunstneren Lars Bonde har fået frem i en snak med den enkelte spiller.  Der er kun dette ene eksemplar af hver enkelt spillers kunstværk, og de 10 værker kan ses på kunstvæggen på plan = hos Friis i Aalborg inden auktionen ved vort arrangement 21. december.

Foruden kunstneren Lars Bonde, der tidligere har stået for al udsmykning i Friis, har følgende medvirket i projektet: Det nye sort., Eccoprint og Galerie Wolfsen.

Du finder net-auktionen her.

 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...

Håndbold i verdensklasse