pokaler_header_new

Spilleres kunstværker på auktion her på siden

Aalborg-kunstneren Lars Bonde har i samarbejde med 10 af vores spillere og bureauet "Det nye sort" skabt et unikt kunstværk for hver spiller, og disse værker blev forleden afsløret ved et arrangement i Friis i Aalborg. Her deltog spillerne, og de satte hver især deres specielle signatur på de enkelte værker.

De 10 spillere er: Kristian Kjelling, Jonas Larholm, Håvard Tvedten, Jan Lennartsson, Jacob Bagersted, Henrik Møllgaard, Søren Pedersen, Ole Erevik og Olexandr Shevelev.

Nu sætter vi de 10 kunstværker på auktion her på nettet, hvor alle kan byde indtil mandag 19. december kl. 12.00. De højst bydende, når net-auktionen slutter, får to VIP-billetter til den afsluttende auktion, der finder sted onsdag 21. december før kampen mod Bjerringbro-Silkeborg.

Vi har i Aalborg Håndbold besluttet, at halvdelen af indtægterne ved auktionen går til børneafdelingen på Aalborg Sygehus.

Hvert enkelt kunstværk fortæller en historie om den enkelte spiller – en historie, som kunstneren Lars Bonde har fået frem i en snak med den enkelte spiller.  Der er kun dette ene eksemplar af hver enkelt spillers kunstværk, og de 10 værker kan ses på kunstvæggen på plan = hos Friis i Aalborg inden auktionen ved vort arrangement 21. december.

Foruden kunstneren Lars Bonde, der tidligere har stået for al udsmykning i Friis, har følgende medvirket i projektet: Det nye sort., Eccoprint og Galerie Wolfsen.

Du finder net-auktionen her.

 

fælles-jubel-png

Lørdag venter sæsonens første testkamp

Knap to uger efter sæsonens første arbejdsdag venter den første af seks testkampe forud for sæsonen. Vi starter lørdag eftermiddag i Fjerritslev, når der fløjtes til kampstart kl. 13.00 i...
holst-png

Andreas Holst skifter til franske Montpellier

Efter fem år i Aalborg Håndbold fortsætter Andreas Holst sin karriere i Frankrig. Andreas fik muligheden for at søge nye veje grundet begrænset spilletid, og han har de seneste to...
hoxer

Hoxer: Jeg har en ambition om at vinde titler

Mads Hoxer nøjes ikke med at udskifte den blå Mors-Thy trøje med Aalborg Håndbolds røde dress. Den 21-årige nordvestjyde har også forladt de trygge rammer hjemme hos forældrene i Thisted...