pokaler_header_new

Til udekamp på Mors med selvtilliden i orden

Vi drager lørdag til Limfjordsøen Mors for at møde Mors-Thy Håndbold – med i bagagen er en god portion selvtillid efter den komfortable sejr på hjemmebane i fredags over Skanderborg, men også med en vished om, at hjemmeholdet har tænkt sig at kæmpe hårdt for at beholde de to point hjemme i Nykøbing.

Mors-Thy har med cheftræner Jan Paulsen ved roret klaret sig over forventning hidtil i denne sæson og har 11 point for 12 kampe lige som – point, som er hentet på hjemmebane med sejre over SønderjyskE, Skive fH, Lemvig og Nordsjælland, uafgjort mod Århus – og ikke mindst en overraskende sejr på udebane i Skjern.

Holdet har de to stregspillere Einar Hrfafnsson og Jon Johansson ude med skader, ligesom veteran-målmanden Michael Bruun var ude med en rygskade i den seneste kamp, men som måske bliver klar til lørdag.

Profilerne på hjemmeholdet er venstre backen Marcus Mørk, fløjen Morten Balling, der bruges meget i bagkæden, playmakeren Jac Karlsson, der sætter spillet godt op, og den serbiske højre back Dragan Tubic. Holdet har fornyligt lejet venstre fløjen Jørgen Rasmussen i Skjern, og han passer fint ind i holdets meget tempoprægede spil.

Vores cheftræner Robert Hedin har en skades-fri trup med i bussen til Mors. Olexandra Shevelev vendte tilbage sidste fredag, og i morgen er Johan Jakobsson klar til at spille igen efter fire ugers pausen – har ikke spillet siden fem minutter inde i halvleg i sejren over AG København i Brøndby-Hallen.

Kampen spilles lørdag kl. 16.00.

Skjern_180822

Nederlag i sidste test

Torsdagens testkamp mod Skjern Håndbold endte med et nederlag på 28-25. I en godt fyldt Vadumhal blev første halvleg indledt som lyn og torden med en velspillende nordjysk offensiv, samt...
skjern-png.png

Sidste testkamp i aften

Kl. 18.30 i Vadum står Aalborg Håndbold over for Skjern Håndbold, der er modstanderen i sidste testkamp inden tirsdagens Super Cup. Opgøret bliver således den sjette og sidste testkamp, hvor...
termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...