MicrosoftTeams-image (3)

Til udekamp på Mors med selvtilliden i orden

Vi drager lørdag til Limfjordsøen Mors for at møde Mors-Thy Håndbold – med i bagagen er en god portion selvtillid efter den komfortable sejr på hjemmebane i fredags over Skanderborg, men også med en vished om, at hjemmeholdet har tænkt sig at kæmpe hårdt for at beholde de to point hjemme i Nykøbing.

Mors-Thy har med cheftræner Jan Paulsen ved roret klaret sig over forventning hidtil i denne sæson og har 11 point for 12 kampe lige som – point, som er hentet på hjemmebane med sejre over SønderjyskE, Skive fH, Lemvig og Nordsjælland, uafgjort mod Århus – og ikke mindst en overraskende sejr på udebane i Skjern.

Holdet har de to stregspillere Einar Hrfafnsson og Jon Johansson ude med skader, ligesom veteran-målmanden Michael Bruun var ude med en rygskade i den seneste kamp, men som måske bliver klar til lørdag.

Profilerne på hjemmeholdet er venstre backen Marcus Mørk, fløjen Morten Balling, der bruges meget i bagkæden, playmakeren Jac Karlsson, der sætter spillet godt op, og den serbiske højre back Dragan Tubic. Holdet har fornyligt lejet venstre fløjen Jørgen Rasmussen i Skjern, og han passer fint ind i holdets meget tempoprægede spil.

Vores cheftræner Robert Hedin har en skades-fri trup med i bussen til Mors. Olexandra Shevelev vendte tilbage sidste fredag, og i morgen er Johan Jakobsson klar til at spille igen efter fire ugers pausen – har ikke spillet siden fem minutter inde i halvleg i sejren over AG København i Brøndby-Hallen.

Kampen spilles lørdag kl. 16.00.

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...
Santander CUP kvartfinale Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold Foto: Henrik Hansen

Stefan: Vi har ikke opnået noget som helst endnu

Cheftræner Stefan Madsen forventer en spændende kamp, når det søndag aften gælder Mors-Thy Håndbold på udebane til fjerde slutspilskamp. Starten på slutspillet har været endog rigtig god for Aalborg Håndbold,...

Håndbold i verdensklasse