MicrosoftTeams-image (3)

Til udekamp på Mors med selvtilliden i orden

Vi drager lørdag til Limfjordsøen Mors for at møde Mors-Thy Håndbold – med i bagagen er en god portion selvtillid efter den komfortable sejr på hjemmebane i fredags over Skanderborg, men også med en vished om, at hjemmeholdet har tænkt sig at kæmpe hårdt for at beholde de to point hjemme i Nykøbing.

Mors-Thy har med cheftræner Jan Paulsen ved roret klaret sig over forventning hidtil i denne sæson og har 11 point for 12 kampe lige som – point, som er hentet på hjemmebane med sejre over SønderjyskE, Skive fH, Lemvig og Nordsjælland, uafgjort mod Århus – og ikke mindst en overraskende sejr på udebane i Skjern.

Holdet har de to stregspillere Einar Hrfafnsson og Jon Johansson ude med skader, ligesom veteran-målmanden Michael Bruun var ude med en rygskade i den seneste kamp, men som måske bliver klar til lørdag.

Profilerne på hjemmeholdet er venstre backen Marcus Mørk, fløjen Morten Balling, der bruges meget i bagkæden, playmakeren Jac Karlsson, der sætter spillet godt op, og den serbiske højre back Dragan Tubic. Holdet har fornyligt lejet venstre fløjen Jørgen Rasmussen i Skjern, og han passer fint ind i holdets meget tempoprægede spil.

Vores cheftræner Robert Hedin har en skades-fri trup med i bussen til Mors. Olexandra Shevelev vendte tilbage sidste fredag, og i morgen er Johan Jakobsson klar til at spille igen efter fire ugers pausen – har ikke spillet siden fem minutter inde i halvleg i sejren over AG København i Brøndby-Hallen.

Kampen spilles lørdag kl. 16.00.

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse